Alanyada Danimarkalılar Konserde Buluştu

Antalyanın Alanya ilçesinde yerleşik olarak yaşayan ve tatil için ilçede bulunan Danimarkalılar, ülkelerinin en ünlü müzisyenleri Zune Carlsen ve Soren Sebber konseriyle gönüllerince eğlendi.

Alanyada Danimarkalılar Konserde Buluştu
  • 18 Ekim 2018, Perşembe 11:28
Antalyanın Alanya ilçesinde yerleşik olarak yaşayan ve tatil için ilçede bulunan Danimarkalılar, ülkelerinin en ünlü müzisyenleri Zune Carlsen ve Soren Sebber konseriyle gönüllerince eğlendi.
Alanyanın genç kuşak turizmcilerinden olan İzzet Köseoğlu tarafından ‘Danimarka Gecesi düzenlendi. Danimarkanın MFÖsü olarak lanse edilen ünlü müzisyenler Zune Carlsen ve Soren Sebber, Oba Mahallesindeki bir otelde eğlenceli bir konsere imza attı. Alanyada yerleşik yaşayan ve tatil için kentte bulunan Danimarka vatandaşlarının büyük ilgi gösterdiği gecede keyifli anlar yaşandı. Yabancıların da ilgi odağı olan konser gece yarısına kadar sürdü.

Danimarkalılar Türk halkına şükranlarını sundu
Konserde ayrıca Alanyada yaşayan Danimarkalılar, Türk halkına şükranlarını sunmak için 15 bin TL değerindeki lego setini Sakine-Nesibe Zamanoğlu Özel Eğitim Uygulama Merkezi ve İş Eğitim Okuluna bağışladı. Danimarkalılar Alanya Belediyesporda oynayan 16 genç sporcuya da Danimarkada düzenlenen futbol turnuvasına gönderme sözünü verdi.

Bugün burada sıcak bir atmosfer var
Konser hakkında bilgi veren İzzet Köseoğlu, bu akşam Danimarkalı misafirleri ağırladıklarını söyledi. Köseoğlu, Yerleşik ve otel misafiri Danimarkalı vatandaşların eğlendiği gecede ünlü müzik grubu Zune Carlsen ve Soren Sebber, sahne aldı. Bugün burada sıcak bir atmosfer var. Bu gecede Alanyamızın tanıtımını güzel şekilde yapmak ve misafirperverliğimizi göstermek istedik. Bu tür organizasyonların devamını getireceğiz dedi.

16 futbolcu Danimarkadaki turnuvada boy gösterecek
Danimarkalıların Türk halkına minnetlerini göstermek için güzel bir bağışta bulunduklarını aktaran Köseoğlu şunları söyledi:
Alanyada yaşayan Danimarkalılar, Türk halkına minnetlerini göstermek için güzel bir bağışta bulunmak istediler. Biz de engelli çocuklara yapabileceklerini söyledik. Sakine-Nesibe Zamanoğlu Özel Eğitim Uygulama Merkezi ve İş Eğitim Okuluna lego seti bağışında bulundular. Ayrıca Alanya Belediyesporda oynayan 16 futbolcuya Danimarkadaki turnuvada boy gösterme şansını verdiler. Şu an 16 futbolcu Danimarkadaki turnuvaya katıldı.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık