Gözaltına Alınan 28 Şüpheliden 10U Tutuklandı

Kütahya merkezli 3 ilde uyuşturucu ticareti yapan suç örgütüne yönelik operasyonda gözaltına alınan 28 zanlıdan 10u tutuklandı.

Gözaltına Alınan 28 Şüpheliden 10U Tutuklandı
  • 27 Ekim 2018, Cumartesi 17:12
Kütahya merkezli 3 ilde uyuşturucu ticareti yapan suç örgütüne yönelik operasyonda gözaltına alınan 28 zanlıdan 10u tutuklandı.
İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince 23 Ekimde gözaltına alınan şüphelilerin jandarmadaki işlemleri tamamlandı. Yoğun güvenlik önlemleri altında adliyeye sevk edilen zanlılardan D.I. , F.C., H.T., İ.Ç., İ.Ü., İ.K., K.C., M.A.K., R.A. ve Z.K. tutuklandı. Diğer şüphelilerden 2si adli kontrol şartıyla 16sı ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
Altıntaş ilçesinde yaklaşık 6 ay önce 2 gencin uyuşturucu nedeniyle hayatını kaybetmesi üzerine harekete geçen İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, organize olarak uyuşturucu ticareti yaptığı belirlenen şüphelileri takibe almıştı. Çalışmalar sonucunda kent merkezi, Altıntaş ilçesi, Afyonkarahisar ve Ispartada belirlenen 41 adrese, 30 jandarma timi ve 4 narkotik köpeğiyle eş zamanlı operasyon düzenlenmişti. Evlerde ve iş yerlerindeki aramalarda 2 ruhsatsız tabanca, 7 kuru sıkı tabanca, 6 pompalı tüfek ile yaklaşık 300 bin lira ve bir miktar uyuşturucu ele geçirilmiş, uyuşturucu ticareti yaptıkları iddiasıyla 28 şahıs gözaltına alınmıştı.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık