Beyşehirde 29 Ekim Kutlamaları

Konyanın Beyşehir ilçesinde, Cumhuriyet Bayramının 95. yıl dönümü düzenlenen çeşitli etkinlik ve törenlerle kutlandı.

Beyşehirde 29 Ekim Kutlamaları
  • 29 Ekim 2018, Pazartesi 16:26
Konyanın Beyşehir ilçesinde, Cumhuriyet Bayramının 95. yıl dönümü düzenlenen çeşitli etkinlik ve törenlerle kutlandı.
İlçe Kaymakamı Yusuf Özdemir, Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla makamında tebrikleri kabul etti. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları ise Kapalı Spor Salonunda gerçekleştirildi. Tören Kaymakam Yusuf Özdemir ve Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltunun halkın ve öğrencilerin bayramını kutlamasıyla başladı. Kaymakam Yusuf Özdemirin günün anlam ve önemine ilişkin konuşmayı yapmasının ardından şiirler okundu, halk oyunları gösterileri yapıldı. Daha sonra öğretmenler tarafından Cumhuriyet Bayramına özel müzik dinletisi gerçekleştirildi. Kutlamalar bayram anısına düzenlenen tekvando gösterileri ile sona erdi.
Törene, Beyşehir Kaymakamı Yusuf Özdemir, Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, Beyşehir Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Arif Turfand, kurum amirleri, gaziler, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık