Akçarayı Gezen Minikler Eğlenirken Bilgilendi

Akçaray tramvayında okul gezileri düzenleyen UlaşımPark’ın son konukları, özel bir okulda eğitim gören minik öğrenciler oldu.

Akçarayı Gezen Minikler Eğlenirken Bilgilendi
  • 24 Şubat 2019, Pazar 7:20

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden UlaşımPark A.Ş., Akçaray tramvayında okul gezileri düzenliyor. Yapılan gezilerde, UlaşımPark yetkilileri, çocuklara tramvayın çalışma sistemi hakkında bilgiler aktarıyor. Okulların gezi talebi üzerine düzenlenen gezilerde ilk olarak yetkililer, Akçaray bakım atölyesi ve kontrol merkezinde gelen misafirlerini ağırlıyor. Son olarak güzergâh boyunca çocuklar ile tramvayla şehir turuna çıkan yetkililer, Akçaray ile gezinirken çocukların merak ettikleri konular hakkında bilgilendirme yaparken gelen soruları da yanıtsız bırakmıyor.

RASTGELE İYİLİK HAREKETİ PROJESİ
Düzenledikleri ‘Rastgele İyilik Hareketi temalı proje kapsamında UlaşımPark Genel Müdürlüğüne ziyarette bulunan özel okul yetkilileri ve öğrencileri, Akçarayın kalbi olarak geçen kontrol merkezini, bakım atölyesini ve ofisler bölgesini gezdi. Ziyaret kapsamında keyifli dakikalar geçiren 37 minik öğrenci, okul müdürleri ve 2 öğretmen eşliğinde gezdikleri alanları gözlemlerken bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. Gezi sırasında çok eğlendiklerini dile getiren minik ziyaretçiler, hem eğlendiklerini hem de çok güzel bilgiler öğrendiklerini söyledi.

GENEL MÜDÜR VEKİLİNE PLAKET VERİLDİ
Tramvayın çalışma sistemi hakkında bilgiler veren geziye katılan ve memnuniyetini dile getiren bir özel okul da UlaşımPark Genel Müdür Vekili Dr. Zafer Aydına plaket taktim etti. Plaketi minik öğrencilerin ellerinden alan ve teşekkür eden Zafer Aydın, “Sizler bizim geleceğimizin teminatısınız. Burada sizleri ağırlamaktan memnuniyet duydum” dedi. UlaşımParkta çalışan personele ise kendi çizdikleri resimlerden hediye eden öğrenciler, kendilerine güzel bir gün geçirten UlaşımParka teşekkürlerini sundu.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık