Tatbekirli Köyüne Tanap Desteği İle Çocuk Parkı

Trans Anadolu Doğalgaz Hattı (Tanap) projesi hibe desteği ile Çiçekdağı ilçesi Tatbekirli Köyüne çocuk parkı yapıldı.

Tatbekirli Köyüne Tanap Desteği İle Çocuk Parkı
  • 18 Ekim 2018, Perşembe 16:40
Trans Anadolu Doğalgaz Hattı (Tanap) projesi hibe desteği ile Çiçekdağı ilçesi Tatbekirli Köyüne çocuk parkı yapıldı.
Alınan hibe desteği ile yapılan çocuk parkının hizmete girmesinin köyde yaşayan çocukları mutlu ettiğini ifade eden köy muhtarı Ramazan Demir, Tanap Sosyal ve Çevresel Yatırım Programları Doğrudan Hibe Desteği kapsamında, hazırlamış olduğumuz projeden faydalanarak tamamını köy çocuklarımız için hazırladığımız projenin hayata geçirilmesi ile artık çocuklarımız daha mutlu oldu” dedi.

Hazırlanan projenin içeriği hakkında da bilgiler sunan Demir, Trans Anadolu Doğalgaz Boru Hattı Projesi (Tanap) kapsamında hibe desteği projesinden faydalanıldı. Projenin içeriğinde; oyun grubu , 5 adet oturma bankı, 2 adet atık ünitesi, 2 adet pergole, tabela ve halı saha hizmeti var. Halı sahamızın inşası devam etmekte diğer ürünler yerlerine monte edilmiş ve çocuklarımızın hizmetine sunulmuştur. Tatbekirli köyünde çocuklar artık daha mutlu” ifadelerini kullandı.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık