Şehir Temizliği İçin Belediye Görevlileri 7/24 Mesaide

Belediye Temizlik İşleri Müdürlüğü, Çevre Dostu Belediyecilik anlayışı ile 7/24 mesai yapıyor.

Şehir Temizliği İçin Belediye Görevlileri 7/24 Mesaide
  • 18 Ekim 2018, Perşembe 12:11
Belediye Temizlik İşleri Müdürlüğü, Çevre Dostu Belediyecilik anlayışı ile 7/24 mesai yapıyor.
Şehir merkezi ve kırsal alanlarda yapılan çalışmalarda vatandaşın yoğun kullandığı alanlarla birlikte çöp konteynerleri temizleniyor.
Kırşehirde vatandaşın yoğun kullandığı alanlarla birlikte kırsal alanlarda ki düzenlemelerin insan odaklı yapıldığını anlatan Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, Temizlik İşleri Müdürlüğü çalışmaları ile 2018 yılının Kırşehirde verimli geçtiğini söyledi.
Belediye Başkanı Bahçeci, açıklamasında, Temizlik İşleri Müdürlüğümüz ortaya koyduğu çalışmalarıyla 2018 yılını verimli ve etkin bir şekilde geçiriyor. Biz aklımızı, gönlümüzü ve belediyecilik birikimimizi ortaya koyarak şehrimizin çevre dostu ve yeşil alanlarıyla marka bir kent olma yolunda ilerlemesi adına 7/24 çalışma prensibiyle gece gündüz demeden çalışmalarımızı sürdürüyoruz”dedi.

Kırşehirin yaşanılabilir ve yeşil bir şehir olması için çalışmaların aralıksız devam ettiğini ifade eden ve çalışmaları yerinde denetleyen Belediye Başkanı Bahçeci, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Vatandaşımıza evsel nitelikli katı atıklarının toplama ve şehir temizliği hizmeti verilerek, işlek noktalardan her gün gün aşırı olmak üzere katı-evsel atık toplama işlemleri yapılıyor.

Çevre Dostu bir belediye olarak şehrimizin cadde ve sokaklarında girmediğimiz yer kalmadı. Şehrimizin daha temiz olması için her gün şehrimizi baştan aşağıya temizliyoruz. Bütün bunların yanında önemli ana arter, cadde ve sokaklarda ihtiyaca haiz olan temizliğini yapıyoruz. Ayrıca, Temizlik İşleri Müdürlüğü ekip arkadaşlarımız da cadde cadde Kırşehiri her gün temizliyor.

Ancak bir hususun altını önemle çizmek istiyorum. Biz Kırşehir Belediyesi olarak ne kadar temizlik faaliyeti yaparsak yapalım asıl olan kirletmemektir. Vatandaşlarımızdan bu konuda gerekli özeni göstermelerini beklediğimizi de buradan özellikle belirtmek istiyorum.

Kırşehirimizin ana arterlerinde bulunan dekoratif çöp kovaları vatandaşlarımız tarafından kullanılmaktadır. Tabi ki belediye olarak temiz bir çevre bilinci ortaya çıkarmak amacıyla yürüttüğümüz çalışmalara vatandaşlarımızın da gerekli hassasiyeti ve duyarlılığı göstereceğine inancımız tamdır. Bu kapsamda vatandaşlarımızın zamansız çöp çıkarmamalarını, ev ve işyerlerinin önlerini temiz tutmalarını, yol ve kaldırımlara ambalaj atığı ve sigara izmariti gibi çöpler atmamalarını önemle rica ediyoruz”

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık