Yerel Yönetim Ödülleri Sahiplerini Buldu

Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, Kentsel Gelişim kategorisinde Yaşayan Kültür Yayla Meydanı projesi ile ödül aldı.

Yerel Yönetim Ödülleri Sahiplerini Buldu
  • 15 Ekim 2018, Pazartesi 13:24
Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, Kentsel Gelişim kategorisinde Yaşayan Kültür Yayla Meydanı projesi ile ödül aldı.
Sosyal Demokrat Belediyeler Derneği (SODEM) tarafından 2incisi düzenlenen Yerel Yönetim Ödülleri sahiplerini buldu. Ödüller, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tarafından takdim edildi. Çankaya Belediyesi Zübeyde Hanım Sosyal Tesisinde düzenlenen törende, Tarım, Sanat Kültür, Sosyal Projeler, Tarih, Demokratik Katılım ve Yönetişim, Kentsel Gelişim, Çevre, Sağlık, Sokak Hayvanları, Turizm, Çocuk, Eğitim, Gençlik ve Spor, Özel Teşvik kategorilerinde başarılı bulunan CHPli belediye başkanlarına ödül takdim edildi.
Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, kentsel Gelişim kategorisinde Yaşayan Kültür Yayla Meydanı projesi ile ödül aldı. Kesimoğlu, ödülünü CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlundan aldı.

Kırklareli halkına armağan ediyorum
Büyük gurur ve onur yaşadıklarını ifade eden Kesimoğlu, Yayla Mahallesi Meydan Düzenlemesi ve müzelerimizle 200 bin turist ağırladık, SODEM tarafından ödüllendirildik. Baştan sona kültür turizm merkezi haline getirdiğimiz Yayla Mahallesi projemiz ile Sosyal Demokrat Belediyeler Derneği tarafından Kentsel Gelişim kategorisinde ödüllendirildik. Ödülümüzü Ankarada Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlunun elinden aldık. Bu gururu tüm Kırklareli Belediyesi personeli ile paylaşıyor, bağrında şekillendiğim Kırklareli halkına armağan ediyorum dedi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık