Kesimoğlu: ‘Daha Yapacağımız Çok İş Var

Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, yerel seçimler için aday adaylığını açıkladı.

Kesimoğlu: ‘Daha Yapacağımız Çok İş Var
  • 17 Ekim 2018, Çarşamba 17:09
Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, yerel seçimler için aday adaylığını açıkladı.
CHP Kırklareli İl Başkanlığı binasında çok sayıda vatandaşın katılımıyla aday adaylığını açıklayan Kesimoğlu, yapılacak daha çok işleri olduğunu söyledi. Yüzde 38 oy alarak seçildiğini hatırlatan Kesimoğlu Yapılan anket sonuçları ile halkımızın memnuniyeti yüzde 70 seviyelerine çıkardık. Daha fazla çalışarak halkımızı memnun ve mutlu etmeye devam edeceğiz dedi.
Eğitim ve donanımıyla belediye hizmetlerini belirli bir düzeye getirdiğinin altını çizen Kesimoğlu, kendisine destek veren ailesi, meclis üyeleri, belediye personeli ile partililerine teşekkür etti. Her zaman eleştirilere açık olduğunu bildiren Kesimoğlu, son yıllarda hizmetleri ile depara kalktıklarını vurguladı.

Güzel şeylerin altına imza attık
4,5 yıllık süreçte birçok zorluk yaşadıklarını ifade eden Kesimoğlu, Bu 4,5 yıllık süreçte birçok zorluk yaşadık. Hep mücadele ettik. Mücadeleyi hiç bırakmadık. Bunun sonucunda hep güzel şeylerin altına imza attık. Doğruluktan ve doğrunun yanından ayrılmadık dedi.

Hizmet anlamında Kırklarelini önemli bir noktaya taşıdık
Alt yapı, üst yapı, sosyal, kültürel ve birçok alanda başarılı işler yaptıklarını söyleyen Kesimoğlu, Hizmet anlamında Kırklarelini önemli bir noktaya taşıdık. Kırıkkale ile karıştırılmayan bir Kırklareli oluşturduk. Yüzde 38 oy ile göreve geldik. Bu 4,5 yıllık çalışma ile halkın memnuniyetini yüzde 70 seviyelerine çıkarttık. Bu başarı sadece benim başarım değil. Bu başarı anonim bir başarıdır. Hepimizin başarısıdır ifadelerini kullandı.

Çok daha güzellikleri sizle buluşturmak için varım
Belediyenin kurulduğu günden bu yana yapılan hizmetlerde emeği geçen herkese teşekkür eden Kesimoğlu, Bu tablo ile gurur duyuyorum. Alkışların en güzeli, teşekkürün en yücesini Kırklareli halkı hak ediyor. Bu güven içerisinde, güven tazeleyen yeni anlayış ile çok daha güzellikleri Kırklareli halkı ile buluşturmak için aday adayı olduğumu belirtiyorum dedi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık