Kadın Dostu Kent Kırklareli

Kırklareli Belediyesi yaptığı 4 yıllık çalışmalar ile Kadın Dostu Kent olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.

Kadın Dostu Kent Kırklareli
  • 02 Ekim 2018, Salı 11:45
Kırklareli Belediyesi yaptığı 4 yıllık çalışmalar ile Kadın Dostu Kent olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.
Kadınlara yönelik düzenlenen etkinlikler, açılan kurslar Kırklarelinde yaşayan kadınların sosyalleşmesine büyük katkı sağladı. Yayla Mahallesinde açılan Kadın Dayanışma Merkezinde (KADAM) düzenlenen çeşitli kurslar ile kadınlar hem üretti hem de ürettikleri ürünlerden gelir elde etti. KADAMda yeni yıl kayıtları önümüzdeki süreçte tekrar başlayacak.
Bu yılın başında hizmete açılan Cumhuriyet Mahallesindeki Zübeyde Hanım Kadın Spor Merkezinde ise zumba, fitness, pilates gibi etkinlikler Kırklarelili kadınlara ücretsiz olarak hizmet vermeye başladı. Kadınların yoğun ilgisiyle karşılaşan Zübeyde Hanım Spor Merkezi Kırklareline farklı bir hava kazandırdı.
Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, Kırklarelili kadınların her şeyin en iyisine ve en güzeline layık olduğunu belirterek Kırklarelili kadınlarımıza yönelik bir çok çalışma yapıyoruz. Bunların en başında Yayla Mahallesinde açtığımız Kadın Dayanışma Merkezi ve Cumhuriyet Mahallesinde açtığımız Zübeyde Hanım Kadın Spor Merkezi geliyor. Kırklarelili kadınların sosyalleşmesi, sağlıklı bir yaşam sürmesi adına bu projeleri önemsiyoruz. Festivallerimizde de kadınlarımıza yönelik etkinlikler getiriyoruz. Anneler Günü, Dünya Kadınlar Günü gibi kadınlarımızın özel günlerinde de düzenlediğimiz etkinlikler ile bizler için ne kadar önemli olduklarını hissettirmeye çalışıyoruz dedi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık