Seyyar Satıcının Hayvan Sevgisi

Kırıkkalede bir seyyar satıcı, her sabah tezgahını gözü gibi baktığı kedileriyle birlikte açıyor. Günlük kazancının yüzde 25ini kedilerine harcıyor.

Seyyar Satıcının Hayvan Sevgisi
  • 17 Ekim 2018, Çarşamba 9:52
Kırıkkalede bir seyyar satıcı, her sabah tezgahını gözü gibi baktığı kedileriyle birlikte açıyor. Günlük kazancının yüzde 25ini kedilerine harcıyor.
Kırıkkalede Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanındaki Sevgi Yolunda seyyar satıcı 47 yaşındaki Gürkan Özdal, her sabah saat 08.00de kedileriyle birlikte tezgahını açıyor. Özdal, günlük kazancının yüzde 25ini 5 yıldır gözü gibi baktığı Rüzgar ve Gülbahar isimli kedilerine harcıyor. Yoldan geçen vatandaşlar ise hem alışveriş yapıyor hem de kedileri seviyor. En çok ilgiyi ise öğrenciler gösteriyor. Özdal ayrıca, gün boyu birlikte vakit geçirdiği kedilerini zaman zaman veterinere götürerek muayenesini de yaptırmayı ihmal etmiyor.
Kırıkkalede 20 yıldır seyyar satıcılık yaptığını belirten Gürkan Özdal, 10 yıldır hayvan sevgisi olduğunu ve 5 yıldır da ömrünü kediler ile harcadığını ifade etti. Özdal, Onlara bakmakla hükümlüyüm. Öğrenciler çok seviyor. Hayvan severler geliyor yardım ediyor. Ben bunları Allah rızası için besliyorum. Çıkar amaçlı değil, gösteriş amaçlı değil. Normalde hayvanlara herkes bakar, ben de sokak hayvanlarına bakıyorum. İneğe, koyuna, tavuğa herkes bakar. Niye? Bunların veriminden yararlanıyorlar. Önemli olan bunlara bakmak. Benim en büyük hobilerimden birisi. Kafesim var, hayvanlarım hastalandığı zaman fakülteye götürüyorum. Ondan sonra iğnesini, ilacını yapmak için veterinere götürüyorum diye konuştu.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık