Şehit Emre Güngör İçin 7 Yemeği Düzenlendi

Kırıkkalede Piyade Sözleşmeli Er Emre Güngörün ailesi tarafından 7 yemeği düzenlendi.

Şehit Emre Güngör İçin 7 Yemeği Düzenlendi
  • 17 Ekim 2018, Çarşamba 18:33
Kırıkkalede Piyade Sözleşmeli Er Emre Güngörün ailesi tarafından 7 yemeği düzenlendi.
Hakkarinin Çukurca ilçesinde, PKKlı teröristlerin Irakın kuzeyindeki Zap bölgesinden güdümlü füze ile yaptıkları saldırıda şehit olan Sözleşmeli Er Emre Güngör (26) için Kırıkkalenin Keskin ilçesine bağlı Armutlu köyünde ailesi tarafından 7 yemeği düzenlendi.
Baba ocağında düzenlenen yemeğe; Garnizon Komutan Vekili Alb. Ali Güneş, Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Vali Yardımcıları Osman Akbaş, Emin Alıcı ve Sait Özkılınç, Keskin Kaymakamı Muammer Köken, İl Emniyet Müdürü Mahmut Çorumlu, Keskin Belediye Başkanı Dede Yıldırım, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Kuran-ı Kerim tilaveti ve dua okunmasının ardından Şehit Güngörün babası Cebrail Güngör ve yakınlarına başsağlığı ve sabır dilendi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık