Karsta ‘Emniyet Kemeri Uygulaması

Karsta, polis ‘emniyet kemeri uygulaması yaptı.

Karsta ‘Emniyet Kemeri Uygulaması
  • 08 Ekim 2018, Pazartesi 13:21
Karsta, polis ‘emniyet kemeri uygulaması yaptı.
Kars İl Emniyet Müdürlüğünce güvenlik ve trafik uygulamaları aralıksız devam ediyor. Trafik ekipleri, Eski Erzurum Yolunda sürücülere hem emniyet kemerinin önemini anlattı. Hem de emniyet kemeri uygulaması yaptı. Trafik ekiplerine Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri de eşlik ettik.
Karsta, İçişleri Bakanlığının 100 günlük eylem planı kapsamında emniyet kemeri kontrollerine ağırlık verildi. Trafik ekipleri, Eski Erzurum Yolu üzerinde yaptıkları denetimlerde durdurulan araç sürücülerine emniyet kemerinin önemini anlatarak, emniyet kemeri takmayan sürücüler can güvenlikleri açısından emniyet kemeri takmaları konusunda ikaz edildi.
Trafik ekipleri, emniyet kemeri takmayan sürücülere ayrıca cezai işlem uyguladı. Trafik ekiplerinin uygulamaları vatandaşlar arasında da memnuniyetle karşılanıyor. Vatandaşlar gerek trafik uygulamaları ve gerekse asayiş uygulamalarının devam etmesini istiyor.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık