Avusturya Büyükelçisi Tılly, Serkayı Ziyaret Etti

Beraberindeki heyetle Serhat Kalkınma Ajansı’nın (SERKA) Kars’taki hizmet binasına gelen Avusturya’nın Türkiye Büyükelçisi Ulrike Tılly, Genel Sekreter Oktay Güven’le görüştü.

Avusturya Büyükelçisi Tılly, Serkayı Ziyaret Etti
  • 02 Haziran 2019, Pazar 12:22

Beraberindeki heyetle Serhat Kalkınma Ajansının (SERKA) Karstaki hizmet binasına gelen Avusturyanın Türkiye Büyükelçisi Ulrike Tılly, Genel Sekreter Oktay Güvenle görüştü. Tılly ve Güven, Ajansın bölge illerindeki çalışmaları, desteklediği yatırımlar, bölgenin kış turizmi, peynir üretimi ve büyükbaş hayvancılığı konusunda bölgenin durumu ve birlikte yapılabilecek çalışmalar konusunda görüş alışverişinde bulundu. Tılly, Avrupada kültür ırkı hayvancılığı yetiştiriciliği konusunda Avusturyanın önde gelen bir ülke olduğunu belirterek, Serhat bölgesindeki büyükbaş hayvancılığının geliştirilmesi için işbirliğine hazır olduklarını söyledi. Görüşmenin ardından, Büyükelçi Tılly ve beraberindeki heyet Genel Sekreter Güvenle hatıra fotoğrafı çektirdi. Büyükelçi Tıllye, Kars Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkan Yardımcısı Mecit Boran eşlik etti.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık