Keltepe Kayak Merkezi Beyaza Büründü

Karabükün kayak merkezi olacak olan Keltepeye mevsimin ilk karı yağdı.

Keltepe Kayak Merkezi Beyaza Büründü
  • 25 Ekim 2018, Perşembe 16:44
Karabükün kayak merkezi olacak olan Keltepeye mevsimin ilk karı yağdı.
Bölgenin en önemli turizm merkezlerinden birisi olması düşünülen Keltepe Kayak Merkezi sabah saatlerinde başlayan kar yağışıyla beyaza büründü. Bu yıl faaliyete girmesi düşünülen 2 bin rakımlı Keltepede hava sıcaklığının aniden düşmesiyle başlayan kar yağışı yaklaşık 15 santimetreyi bulurken, kar aralıksız yağmaya devam ediyor.
Karabükün en yüksek rakımlı yeri olan Keltepe Kayak Merkezinde her tarafın karla kaplanmış durumda olduğunu söyleyen Nurettin Acar, “Yani kayak merkezinin buraya yapılmasının ne kadar isabetli olduğu bir kez daha ortaya çıktı. Şimdi ekim ayının sonlarına yaklaşıyoruz, her taraf bembeyaz ve mevsimin ilk karı da kayak merkezine düşmüş durumda. Daha önceki dönemlerde ekim ayında pek kar olmazdı Keltepede. Kasım ayının ortaları ve sonunda olurdu. Bu sezon ekimin sonlarına doğru yağdı” dedi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık