Beylikdüzüspor Şampiyonluk Kupasını Kaldırdı

Beylikdüzü Belediyesi Hasan Doğan Stadı’nda gerçekleşen törende kulüp yönetimi ve genç sporculara kupa ve madalyalarını Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık takdim etti.

Beylikdüzüspor Şampiyonluk Kupasını Kaldırdı
  • 22 Mayıs 2019, Çarşamba 8:20

U-16 Gençler Liginde şampiyonluğu göğüsleyerek Türkiye finallerine gitmeye hak kazanan Beylikdüzüsporun başarısı coşkulu bir kalabalıkla kutlandı. Beylikdüzü Belediyesi Hasan Doğan Stadında gerçekleşen törende kulüp yönetimi ve genç sporculara kupa ve madalyalarını Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık takdim etti.

Beylikdüzünün gurur kaynaklarından biri olan Beylikdüzüspor başarılı ivmesini sürdürüyor. U-16 Gençler Ligini namağlup tamamlayarak şampiyonluğu alan kulüp bu başarısını coşku dolu bir kalabalıkla kutladı. Beylikdüzü Belediyesi Hasan Doğan Stadında gerçekleşen şampiyonluk töreninde konuşma yapan Kulüp Başkanı Metin Aydın, “Beylikdüzüsporu inşa ederken tesis anlamında Belediye Başkanlığı döneminde bizlere kucak açan ve bu tesisin yapımında büyük çabalar sarf eden Ekrem İmamoğluna katkılarından dolayı teşekkürlerimizi iletmek istiyorum. Beylikdüzü Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Murat Çalık ve meclis üyelerinin de bu oluşumu zirveye taşımak adına daima yanımızda olacaklarını çok iyi biliyoruz. Şampiyon olarak kupayı müzemizin en güzel yerine taşıyan antrenörlerimize ve genç sporcularımıza da ayrıca teşekkür ediyor başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Çalık: Gençlerimizle Beylikdüzüspor daha da iyi bir noktaya gelecek

Kupa töreninin ardından konuşma yapan Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık ise, “Gençlere olan güven ve inancımız tam. Beylikdüzü ve  Beylikdüzüsporun gençlerle  iyi bir noktaya geleceğine inanıyorum. Takımda emek gösteren ve durmadan çalışan antrenör ve genç sporcularımızı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” ifadelerini kullandı. Kupa töreni ve konuşmaların ardından Başkan Çalık ve kulüp yönetimi genç sporcularla birlikte şampiyonluk pastasını kesti.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık