Başkan Baltacı, Erzurumlularla Gönül Sofrasında Buluştu

Erzurum Şenkayalılar Derneği’nin düzenlediği iftar programına katılan Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı, birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Başkan Baltacı, Erzurumlularla Gönül Sofrasında Buluştu
  • 14 Mayıs 2019, Salı 12:48

Erzurum Şenkayalılar Derneğinin düzenlediği iftar programına katılan Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı, birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı, Erzurum Şenkayalılar Derneğinin düzenlediği iftar programına katıldı. Birlik ve beraberlik mesajı veren Başkan Baltacı: Allaha çok şükür ramazan ayının bereketi ve güzelliği; hanelerimizde, muhitlerimizde, Türkiyemiz ve bütün İslam âleminde kendini gösteriyor. Güzel bir atmosferde ibadetlerimizi, oruçlarımızı yerine getirmeye çalışıyoruz. Elbette millet olarak böyle huzurlu bir ortamımız var. Ancak dünyanın birçok yerinde bakıyoruz ki huzurdan ve bu güzel ibadeti yerine getirmekten mahrum olan Müslüman kardeşlerimiz de var. Onlara da dua ediyoruz bu sofralarda. Allah huzurla beraber, güzel ve mutlu yarınları onlara da nasip etsin. Aynı bu sofraların etrafındaki birliğimiz, beraberliğimiz gibi kalplerimizi her daim böyle bir ve beraber kılmalıyız. şeklinde konuştu.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık