Serinlemek İsteyenler Şelaleye Akın Ediyor

Vanın Muradiye Şelalesi, sıcak havadan dolayı serinlemek isteyenlerin akınına uğruyor.

Serinlemek İsteyenler Şelaleye Akın Ediyor
  • 12 Ağustos 2018, Pazar 12:49
Vanın Muradiye Şelalesi, sıcak havadan dolayı serinlemek isteyenlerin akınına uğruyor.
Vanda havaların geçmiş yıllara oranla daha sıcak geçmesi, vatandaşların suyun olduğu bölgelere akın etmesine neden oluyor. Hava sıcaklığının yaklaşık 30 dereceyi bulduğu Muradiye ilçesinde serinlemek isteyen yerli ve yabancı turistler, Muradiye Şelalesinin soğuk sularına dalıyor. Piknik için Muradiye Şelalesine gelen yerli ve yabancı turistler, hem 20 metre yüksekten akan suyun altına girerek serinliyor hem de bu manzaranın tadını çıkarıyor.
Muradiye Şelalesini görmek için ailesiyle birlikte İstanbuldan gelen İsa Aktaş, gördüğü manzaraya hayran kaldığını söyledi. Vanın sıcak havasına karşı şelalenin manzarası karşısında serinlediklerini ifade eden Aktaş, “Bu yıl buraya ilk defa geldik. Gerçekten muhteşem bir manzara var. Aynı zamanda burada sıcaktan bunalıp kendini şelale suyuna bırakan insanlar da var. Burası biraz daha elden geçirilip, çevre düzenlemesi yapılırsa, inanıyorum ki daha çok turist akınına uğrar. Biz ailecek geldik ve çok beğendik. Herkese de tavsiye ediyoruz. Şu anda da şelalenin tadını çıkarıyoruz” dedi.
Muradiye Şelalesini ziyarete gelen vatandaşlardan Musa Okay ise, havaların çok sıcak olmasından dolayı şelale suyunda serinlemeye çalıştıklarını ifade etti.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık