Şehit Süleyman Sevimin Ailesine Şehadet Belgesi Verildi

Vali İbrahim Akın, Piyade sözleşmeli Er Süleyman Sevimin ailesine şehadet belgesi takdimi yaptı.

Şehit Süleyman Sevimin Ailesine Şehadet Belgesi Verildi
  • 26 Haziran 2018, Salı 15:00
Vali İbrahim Akın, Piyade sözleşmeli Er Süleyman Sevimin ailesine şehadet belgesi takdimi yaptı.
Şehit Sevimin Kırşehirdeki evini ziyaret ederek ailesi ile görüşen Vali İbrahim Akın, şehidimizin ailesine başsağlığı diledi.
Şehit aileleri ile sürekli bir araya gelerek acılarına ortak olduklarını belirten Vali İbrahim Akın, “Şehitlik herkese nasip olmayacak kadar kutsal bir mertebedir. Süleyman kardeşimiz de en yüksek mertebeye ulaşmıştır. Bu topraklara vatan diyebiliyorsak bunu şehitlerimize borçluyuz. Şehitlerimizin ailelerine devletimiz gereken desteği vermektedir. Bizler de her fırsatta şehitlerimizin bizlere emanetleri olan aileleri ile bir araya gelerek, acılarını paylaşıyoruz. Bütün şehitlerimize Allahtan rahmet, yakınlarına sabırlar diliyorum” dedi.
Askerlik Şubesi Başkanı Per. Yzb. Harun Ağaç, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ramazan Baykara ve Kırşehir Aileleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mutlu Kılıçarslanın da yer aldığı ziyaret, İl Müftüsü Mehmet Yamanın okuduğu Kuran tilavetinin ardından Vali şehidin ailesine ‘şehadet belgesini takdim etmesi ile sona erdi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık