Rusyada Kasırga Ağaçları Köklerinden Söktü

Rusyanın Krasnodar bölgesine bağlı Timaşyovsk şehrinde meydana gelen kasırga hayatı felç etti.

Rusyada Kasırga Ağaçları Köklerinden Söktü
  • 26 Haziran 2018, Salı 23:08
Rusyanın Krasnodar bölgesine bağlı Timaşyovsk şehrinde meydana gelen kasırga hayatı felç etti.
Rusyanın Krasnodar bölgesine bağlı Timaşyovsk şehrinde bir kasırga meydana geldi. Şiddetli rüzgar sebebiyle ağaçların köklerinden söküldüğü, evlerin çatısının uçtuğu, bölgedeki hayatın tamamen durduğu öğrenildi. Yaşanan kasırgada birçok maddi hasarlı trafik kazası yaşandığı öğrenildi. Toplamda 40tan fazla evin çatısının uçtuğu, şehrin toplam 12 yerleşim alanında elektriklerin kesildiği, şehir merkezinde bulunan anıtların bile yıkıldığı aktarıldı. Gün boyunca şehre 100 metreküp yağmur yağdığı duyuruldu. Tüm gün boyunca etkisini sürdüren yağışlardan dolayı da bazı evleri su bastığı bildirildi.
Kasırganın sona ermesinden sonra Timaşyovsk halkı rahat bir nefes alırken, bölgedeki acil durum ekiplerinin hem hasar tespit çalışmalarına hem de şehirde yaşanan yıkımı kaldırmaya başladığı bildirildi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık