Medaş Yetkilileri Muhtarlarla İstişare Toplantısı Yaptı

Meram Elektrik Dağıtım A.Ş. (MEDAŞ) yetkilileri muhtarlarla istişare toplantısı düzenledi.

Medaş Yetkilileri Muhtarlarla İstişare Toplantısı Yaptı
  • 26 Haziran 2018, Salı 16:43
Meram Elektrik Dağıtım A.Ş. (MEDAŞ) yetkilileri muhtarlarla istişare toplantısı düzenledi.
Medaş Genel Müdürlüğünde gerçekleşen toplantıda, Konya Muhtarlar Birliği Derneği Başkanı Suat Uzun, Meram, Selçuklu, Karatay İlçe Muhtarları, MEDAŞ Genel Müdürü Erol Uçmazbaş ve Genel Müdür Yardımcısı Eyüp Erduran bir araya geldi. Ziyaret gündemini bakım ve yatırım çalışmaları ile MEDAŞın muhtarlar için oluşturduğu özel iletişim kanalları oluşturdu. Muhtarlar için özel olarak oluşturulan whatsapp hattının faydaları dile getirilirken, muhtarlar uygulamadan çok memnun olduklarını, whatsapp üzerinden sorularına kısa sürede cevap bulduklarını söyledi.
Toplantıya katılan muhtarlar, son yıllarda MEDAŞla olan sorunların yok denecek noktaya geldiğini ifade ederken, İşletmelerin başarılı çalışmaları sayesinde ortaya çıkan sorunların en kısa sürede çözüme kavuşturulduğunu söyledi.
MEDAŞın çalışmalarından çok memnun olduklarını ileten muhtarlar, hizmetlerinden dolayı Genel Müdür Erol Uçmazbaşa teşekkürlerini iletti.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık