Kırklarelide Proje Ve Yayım Faaliyetleri Toplantısı Düzenlendi

Kırklareli İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünde Proje ve Yayım Faaliyetleri Toplantısı düzenlendi.

Kırklarelide Proje Ve Yayım Faaliyetleri Toplantısı Düzenlendi
  • 29 Haziran 2018, Cuma 12:51
Kırklareli İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünde Proje ve Yayım Faaliyetleri Toplantısı düzenlendi.
2019 yılı projeleri ve yayım programının hazırlanması çalışmaları çerçevesinde İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlükleri ile yayım birimi sorumlularının katılımıyla bir toplantı gerçekleşti.
Düzenlenen toplantının açılış konuşmasını yapan İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Ümit Ortan, Kırklarelide öncelik verilmesi gereken tarımsal hedefler ve problemler ile ilgili projelerin, uzun vadeli belirlenen genel amaç ya da hedeflere ulaşmasında doğru planlama yapma ve bakanlığın ya da yerel kaynaklardan temin edilen ödeneklerin de bu amaçlara uygun olarak kullanılması gerektiği hususlarına değindi.
Toplantıda mümkün olan tüm aşamalarda çiftçilerin, üretici örgütlerinin, araştırma enstitülerinin, üniversitelerin, ildeki tarımla ilgili diğer kurum ve kuruluşların, sivil toplum kuruluşlarının, sorunun yaşandığı ürünle ilgili sektör paydaşlarının katkı ve katılımlarının sağlanması yönünde adımlar atılması gerektiği noktasında görüş birliği sağlandı.
2018 yılı il özel idaresi projelerinin de anlatıldığı toplantı sonucunda İl Özel İdaresine sunulacak 2019 yılı projelerin ve 2019 yılı yayım programının hazırlanması ile ilgili çalışmaların önümüzdeki süreçte tamamlanması konusunda kararlar alındı.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık