Elite World Personeli Paintball İle Stres Attı

Elite World Van Otel personeli, pantball ile stres attı.

Elite World Personeli Paintball İle Stres Attı
  • 26 Haziran 2018, Salı 13:30
Elite World Van Otel personeli, pantball ile stres attı.
Elite World Van Hotel, personelin motivasyonunu arttırmak, birlik ve beraberliği güçlendirmek amacıyla her yıl çeşitli etkinlikler düzenliyor. Geleneksel hale getirilen etkinlikler kapsamında daha önce çeşitli turnuvalar düzenleyen Elite World Van Hotel, personeli ile birlikte paintball oynayarak adeta ayların stresini attı. Edremit Belediyesi tarafından Vanda açılan ve vatandaşların yoğun ilgi duyduğu paintballun güzel bir oyun olduğunu ve kentte açılmasının olumlu olduğunu ifade eden Elite Word Hotel Genel Müdürü Oktay Aksoy, Edremit Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Atıf Çiçekliye teşekkür ederek, “Böyle güzel bir spor dalını Vana kazandırdığı için çok teşekkür ediyorum. Otel olarak her yıl yaptığımız etkinliklere bu sene paintball oynayarak başladık. Hem personel motivasyonu yükseltmek hem de birimler arasında birlik ve beraberliği sağlamak amacıyla paintball oynadık. Güzel ve keyifli bir oyun oldu. Personelimiz de haliyle mutlu oldu. Onların mutlu olması bizleri de mutlu ediyor. Otel olarak bundan sonra da bu tür etkinliklerimiz devam edecektir” ifadelerini kullandı.
Paintball oynayarak stres attıklarını dile getiren personeller ise böyle bir etkinliği düzenlediği için otel yetkililerine teşekkür ettiler.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık