Bursa Belediyelerine Osmangaziden Pardus Eğitimi

Bursa Belediyeler Birliği, belediye hizmetlerinde yerli ve milli işletim sistemi olan PARDUSa geçmek için çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Bursa Belediyelerine Osmangaziden Pardus Eğitimi
  • 04 Ekim 2018, Perşembe 16:43
Bursa Belediyeler Birliği, belediye hizmetlerinde yerli ve milli işletim sistemi olan PARDUSa geçmek için çalışmalarına aralıksız devam ediyor.
Osmangazi Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü tarafında TÜBİTAKın geliştirmiş olduğu PARDUS sistemi hakkında, Bursadaki ilçe belediyelerinin Bilgi İşlem Müdürlüğü personeline bir sunum yapıldı. Osmangazi Belediyesi Meclis Salonunda gerçekleşen eğitimde, Bursa Belediyeleri olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğanın her alanda yerli ve milli ürün çağrısına destek verilmesi gerektiği vurgulandı. Türkiyeye karşı yapılan saldırılara üretim ile karşılık vereceklerini belirten Osmangazi Belediye Başkan Yardımcısı Yunus Şahin, “Ülkemiz üzerine oynanan oyunlardan yola çıkarak millî ve yerli olan ürünlere dönüş noktasında bu programı düzenledik. Başkanımız Mustafa Dündar, Bursa Belediyeler Birliği Başkanı olarak, belediye hizmetlerinde yerli ve milli ürünlerin kullanılması için daha önceden bir çalışma başlatmıştı. Bursa Belediyeler Birliği tarafından düzenlenen seminerin ardından yerli programların teknik özelliklerini ve detaylarını görüşmek üzere bu toplantıyı gerçekleştirdik. Bursa Belediyeleri olarak ortak hareket ederek, inşallah hepimiz özümüze dönüp, milli yazılımlarımızı başarıyla kullanacağız” dedi.
Adını Anadolu panterinin isminden alan Pardusun avantajları ve kullanılan programları hakkında belediyelerin Bilgi İşlem Müdürlüğü personeline bilgiler verilirken, eğitime katılanlara Osmangazi Belediyesi tarafından şehre kazandırılan Panorama 1326 Bursa Fetih Müzesi gezdirildi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık