Bingölde ‘Haksız Kazanç Denetimleri Başladı

Bingöl Belediyesi zabıta ekipleri, haksız kazancın önüne geçmek amacıyla denetimlerine başladı.

Bingölde ‘Haksız Kazanç Denetimleri Başladı
  • 06 Ekim 2018, Cumartesi 13:59
Bingöl Belediyesi zabıta ekipleri, haksız kazancın önüne geçmek amacıyla denetimlerine başladı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğanın uyarısı üzerine Bingöl Belediye Başkanı Yücel Barakazinin talimatı ile harekete geçen Zabıta Müdürlüğü ekipleri, döviz kurlarındaki hareketlilik bahanesiyle bazı ürünlerin fiyatlarında artış yapılarak ‘haksız kazanç elde edilmesini engellemek amacıyla kent merkezinde marketler ve alışveriş merkezlerinde fiyat etiketi denetimlerine başladı. Zabıta, Tarım ve Orman ile Bilim Sanayi Teknoloji İl Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen denetimlerde, rastgele seçilen bazı ürünlerin etiket fiyatları ile kasa fiyatı ve geçmiş ayların fiyatları karşılaştırıldı.
Ayrıca yapılan denetimlerde tespit edilen son kullanma tarihi geçen gıdalar hakkında tutanak tutulup,cezai işlem uygulandığı ve ürünlerin imha edileceği bildirildi.
Ekiplerin vatandaşların zarara uğramaması için denetimlerini aralıksız sürdüreceği aktarıldı.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık