Beyşehir Göl Festivali Ahmet Şafak Konseri İle Sona Erdi

Konyanın Beyşehir ilçesinde on gündür süren Uluslararası Göl Festivali, gerçekleştirilen havai fişek gösterileri ile sanatçı Ahmet Şafakın sahne aldığı konser programının ardından sona erdi.

Beyşehir Göl Festivali Ahmet Şafak Konseri İle Sona Erdi
  • 06 Ağustos 2018, Pazartesi 14:46
Konyanın Beyşehir ilçesinde on gündür süren Uluslararası Göl Festivali, gerçekleştirilen havai fişek gösterileri ile sanatçı Ahmet Şafakın sahne aldığı konser programının ardından sona erdi.
Beyşehir Belediyesi tarafından bu yıl 11incisi gerçekleştiren festivalin son akşamında sevilen sanatçı Ahmet Şafak Beyşehirlilerle buluştu. Şafak, festival alanını hınca hınç dolduran Beyşehirlilere parçalarını seslendirdi. Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, konser programında sanatçı Ahmet Şafaka fotoğrafının yer aldığı festival anısına yaptırılan özel bir tablo hediye etti. Şafak, “Hakikaten pek çok şehre insanlar giderler ve o şehirde şöyle bir şey vardır, buna slogan diyelim; ‘Bu şehrin suyunu içen buraya bir daha gelir. Beyşehir hakikaten muhteşem bir şehrimiz. Ben şehri iki şeyi ile değerlendiririm. Bir tarihi ile bir insanıyla Eğer insanı da tarih kokuyorsa, tarihi insanımızın yüzünde, hal ve hareketlerinde okuyabiliyorsanız o şehir hakikaten şehirdir. O şehir tek başına bir milleti temsil edebilir. Beyşehire gelin hoş gelin” sözleriyle Belediye Başkanı Özaltuna teşekkür etti.
Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun da, konuşmasında, sanatçı Şafakı daha önce dinlediklerini ancak sahnede birebir canlı olarak ilk kez görmenin mutluluğunu ve coşkusunu yaşadıklarını dile getirerek, “Allahım inşallah bu meydanlardaki birlik ve beraberliğimizi bozmasın” dedi. Özaltun, Ahmet Şafak konseriyle sona erecek olan göl festivaline de değinerek, Beyşehir Belediyesi olarak birçok il ve ilçenin yapamayacağı dolu dolu geçen 10 gün süreli bir festivali Beyşehirde gerçekleştirdiklerini belirtti.
MHP Konya Milletvekili Esin Kara da, festivalin son gününde Beyşehirlilerin arasında olmaktan dolayı büyük bir onur duyduğunu belirterek, sanatçı Şafaka plaketini verdi. Festivalin kapanış programına katılan MHP Gaziantep Milletvekili Ali Muhittin Taşdoğan da konser programında çıktığı sahnede Beyşehirlileri selamlarken sanatçı Şafaka bir plaket takdim etti. MHP Konya İl Başkanı Murat Çiçek ise konuşmasında, festival alanında yaşanan coşkunun bu ülkenin birlik ve beraberliğini kimsenin bozamayacağının en büyük göstergesi olduğunu dile getirdi.
Konser programı öncesinde festivale katkı ve desteklerinden ötürü basın mensupları, sporcu, antrenör, organizasyonda emeği olan değişik kesimlerden isimlere teşekkür plaketleri Belediye Başkanı Murat Özaltun ve protokol tarafından verildi. Yine program öncesinde gerçekleştirilen ve akşamı renklendiren havai fişek gösterileri de vatandaşlar tarafından ilgi ve beğeniyle izlendi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık