Belediyeden Mezarlıklara Ücretsiz Servis

Adıyamanın Kahta ilçe Belediyesi mezarlıklara ücretsiz servis uygulamasını başlattı.

Belediyeden Mezarlıklara Ücretsiz Servis
  • 26 Haziran 2018, Salı 17:29
Adıyamanın Kahta ilçe Belediyesi mezarlıklara ücretsiz servis uygulamasını başlattı.
Kahta Belediyesi yaptığı cenaze nakil hizmetine mezarlıklara ücretsiz servis uygulamasını ekleyerek vatandaşlara ulaşım konusunda da yardımcı olmaya başladı. Uygulama kapsamında Musa Peygamber mezarlığında kabir ziyareti yapmak isteyen vatandaşlara hizmet verecek. Vatandaşlar, Cumhuriyet Mahallesindeki ofis durağında araçlara binerek saat 18:00de Musa Peygamber mezarlığına hareket edecek.
Sosyal Belediyecilik anlayışı çerçevesinde vatandaşlara kolaylık sağladıklarını belirten Kahta Belediye Başkanı Abdurrahman Toprak, “Vatandaşlara böyle bir kolaylık sağladıkları için mutluyuz. Musa Peygamber mezarlığında kabir ziyareti yapmak isteyen vatandaşlarımıza ücretsiz servis hizmeti vereceğiz. Araçlarımız her hafta Perşembe günü saat 18:00de ofis noktasından hareket edecek. Vatandaşlarımızdan herhangi bir ücret almadan mezarlığa kadar götürüp, getireceğiz. Sosyal Belediyecilik anlayışı ile vatandaşlarımıza böyle bir kolaylık sağladığımız için mutluyuz. Halkımız hizmetin en güzeline layıktır. Hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık