Atatürk İlköğretim Okulu Alanına Otopark Yapılacak

Sakarya Şal sokak üzerindeki Atatürk İlköğretim Okulunun bulunduğu alana otopark yapılacak.

Atatürk İlköğretim Okulu Alanına Otopark Yapılacak
  • 04 Temmuz 2018, Çarşamba 15:16
Sakarya Şal sokak üzerindeki Atatürk İlköğretim Okulunun bulunduğu alana otopark yapılacak.
Sakaryanın önemli caddelerinden biri olan ve her gün binlerce insanın ziyaret ettiği Çark Caddesinde otopark sorunu ortaya çıktı. Çark Caddesi esnafı yaşanan sorunu Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğluna iletti. Konuyu değerlendiren Başkan Toçoğlu Atatürk İlköğretim Okulunun bulunduğu alana otopark yapılmasına karar verdi. Otopark yapılmasını duyan Çark Caddesi esnafı Başkan Zeki Toçoğluna teşekkür etti.
Başkan Toçoğlunun sorunlarının çözümüne katkı sunduğunu ifade eden Çark Caddesi ve Bağlı Sokaklar Koruma ve Güzelleştirme Derneği Başkanı Atilla Gezer, “Her geçen gün büyüyen, gelişen ve nüfusu artan Sakaryamızda araç sayısınında günbegün arttığı hepimizin malumudur. Bu da gün içerisinde yoğun olan şehir merkezi ve özellikle Çark Caddesi ve civarında ciddi bir otopark ihtiyacı ortaya çıkarıyor. Bu konuya ilişkin düşüncelerimizi daha önce Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeki Toçoğlu ile paylaştık. Sayın başkanımız bize bir söz vererek sorunu çözeceklerini ifade etmişlerdi. Konunun ciddi bir şekilde takipçisi olan başkanımız, geçilen günlerde yapmış olduğu açıklama cadde esnafları olarak hepimizi heyecanlandırdı. Atatürk İlköğretim Okulunun bulunduğu araziye büyük bir otopark yapılacak olması bizleri mutlu etti. Bu otopark hem esnaf olarak bizlerin,hemde vatandaşların ihtiyacını karşılayacak hemde şehir ulaşımına önemli bir katkı sağlayacaktır” dedi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık