Antalyada Uyuşturucu İle Mücadele Edenler Ödüllendirildi

Antalyada uyuşturucu ile mücadelede en başarılı kamu kurum ve sivil toplum kurum çalışanlarına başarı ve teşekkür belgesi verildi.

Antalyada Uyuşturucu İle Mücadele Edenler Ödüllendirildi
  • 26 Haziran 2018, Salı 13:03
Antalyada uyuşturucu ile mücadelede en başarılı kamu kurum ve sivil toplum kurum çalışanlarına başarı ve teşekkür belgesi verildi.
Bağımlılık İl Mücadele İl Koordinasyon Kurulu, Vali Münir Karaloğlu başkanlığında İl Sağlık Müdürlüğünde toplandı. Kamu kurum ve kuruluşları yöneticilerinin katıldığı toplantıda Karaloğlu, Türkiyenin en önemli gündem maddelerinden birinin bağımlılıkla mücadele olduğunu söyledi. Bağımlılıkla mücadelenin sadece kamu kuruluşları ve emniyet teşkilatının çalışmaları ile çözülemeyeceğini belirten Vali Karaloğlu, “Türkiyenin en önemli gündem maddelerinden biri maalesef bağımlılıkla mücadele olmuştur. Bağımlılıkla mücadelenin sadece kamu kuruluşları ve emniyet teşkilatının çalışmaları ile çözülemez. Bu mücadele ancak toplumun bütün taraflarının yapması gereken bir mücadeledir” dedi.
Bağımlılıkla mücadelede ailenin önemine vurgu yapan Karaloğlu, “Aile kurumu bu mücadele için en önemli merkezdir. Çocuk ailede gerekli ilgi ve sevgiyi bulamaz ve eğitimin dışında kalan zamanını tolumda kaliteli geçirecek imkanları oluşturamazsak tehlike altındaki çocuk sayımız artar” ifadelerini kullandı. Bu konuda gerekli çalışmaları yaptıklarını dile getiren Vali Karaloğlu, “Biz devlet, sivil toplum ve kamu kuruluşları olarak üzerimize düşeni yapmak zorundayız. Yaz spor kurslarımız ve Kuran kurslarımız ile çocuklarımız için çalışıyoruz. Öğleden önce spor kursları öğleden sonraları da Kuran kurslarımızda hem eğitim veriyoruz hem de hayatlarını kaliteli hale getiriyoruz” diye konuştu.

17 kişi ödüllendirildi
Toplantı sonrası Vali Karaloğlu, Uluslararası Uyuşturucu Kullanımı ve Kaçakçılığıyla Mücadele Günü dolayısıyla 17 kurumdan 17 kişiye başarı ve teşekkür belgesi verdi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık