Ak Partiden Sincike Teşekkür Çıkarması

TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın ve beraberindekiler, 24 Haziran Genel Seçimlerinde AK Partiye yüzde 89 oranında oy vererek ‘Şampiyon İlçe olan Adıyamanın Sincik ilçesine teşekkür ziyaretinde bulundu.

Ak Partiden Sincike Teşekkür Çıkarması
  • 26 Haziran 2018, Salı 19:56
TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın ve beraberindekiler, 24 Haziran Genel Seçimlerinde AK Partiye yüzde 89 oranında oy vererek ‘Şampiyon İlçe olan Adıyamanın Sincik ilçesine teşekkür ziyaretinde bulundu.
Sincik ilçesi, 10 Ağustos 2014 Cumhurbaşkanlığı seçiminde Recep Tayyip Erdoğana yüzde 95.72 oyla en çok destek veren ilçe olmuştu.
24 Haziran seçiminde de resmi olmayan sonuçlara göre Sincik ilçesi, AK Partiye yüzde 89 oranında oy vererek Türkiye genelinde ilçeler bazında yine şampiyon ilçe oldu. Şampiyon ilçe Sincike teşekkür ziyaretinde bulunan TBMM Başkanvekili Ahmet Aydına AK Parti Adıyaman Milletvekilleri İbrahim Halil Fırat, Muhammed Fatih Toprak, Yakup Taş ve İl Başkanı Mehmet Dağtekin eşlik etti. TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın, 24 Haziran seçimlerine AK Partiye ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğana verdiği rekor oy için Sincik halkına teşekkür ederek, Sincik halkının Türkiye üzerinde oynanan tüm senaryoları 24 Haziranda bozduğunu söyledi.
Sincik halkı zor şartlar altında yaşıyor olsalar bile hiçbir zaman davasından vazgeçmediklerini belirten TBMM Başkanvekili Aydın, “Sincik bizi rekorlara alıştırdı, kendine yakışanı yaptı. Sincik halkı bu son dönemlerde gerçekten ülke siyasetine damgasını vurdu, tarihe altın harflerle ismini yazdırdı. Ben öncelikle bütün Sinciklileri tebrik ediyorum, kutluyorum. Sincik, Güneydoğuda dağlı bir bölgede güzel insanların yaşadığı şirin bir ilçe, Sincik ülkesine, bayrağına, milletine ve ak davaya sevdası yine büyük bir destek çıktı. Sincik Adıyamanı bu anlamda en iyi şekilde ülkemizde temsil ediyor. Sincik köyleriyle beldesiyle ve tüm insanıyla gerçekten ülkesini, milletini, bayrağını son derece özümsemiş, inançlarına sahip çıkmış birlik ve beraberlik içerisinde geleceğe her zaman güven içerisinde yürümeyi bilmiş bir ilçedir. Türkiye üzerinde oynanan tüm senaryoları Sincikliler bu güne kadar bozdular. Sincikliler zor şartlar altında yaşıyor olsalar bile hiçbir zaman davasından vazgeçmediler, hiçbir zaman bu ak sevdadan vazgeçmediler. Müthiş bir Recep Tayyip Erdoğan sevdaları var, cumhurbaşkanımız Sinciki ziyaret etmişti ve Sincik yeniden bir tarih yazmıştı. Yeni Türkiyenin oluşumunda Sincik önemli bir yere sahip, Türkiyenin makas değiştirdiği, güçlü Türkiyenin kapılarının sonuna kadar açıldığı 24 Haziran seçimlerinde Sincik damgasını vurmuş oldu. Ben bir kez daha kutluyorum. Rabbim inşallah biz Sincikli kardeşlerimize karşı mahcup etmez ve hizmetlerimize kaldığımız yerden devam ederiz diye konuştu.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık