2 Asırlık Cami Kocasinan Belediyesine Emanet

Kocasinan Belediyesi Gevhernesibe Mahallesindeki 200 yıllık tarihi Çandır Caminin restorasyon çalışmalarına devam ediyor.

2 Asırlık Cami Kocasinan Belediyesine Emanet
  • 26 Haziran 2018, Salı 12:07
Kocasinan Belediyesi Gevhernesibe Mahallesindeki 200 yıllık tarihi Çandır Caminin restorasyon çalışmalarına devam ediyor.
Çandır Camiindeki restorasyon çalışmalarını yerinde inceleyen Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Kocasinan Bölgesinde bulunan tarihi eserlerin korunması ve gelecek nesillere aktarılması için üzerlerine düşen her türlü gayreti gösterdiklerini söyledi. Mescit ve camilerin kutsal mekanlar olduğunu vurgulayan Başkan Çolakbayrakdar, “Camilerimiz bizim ortak kalbimizdir. Vatandaşlarımızın daha huzurlu bir şekilde camilerimizde ibadetlerini yapabilmeleri için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Bu kapsamda Kocasinan Belediyesi olarak camilerin çevre düzenlenmesi, temizliği, yenilenmesi ve güzelleştirilmesi adına çeşitli çalışmalar yapıyoruz. 200 yılı aşkın bir süredir burada vatandaşlarımızın ibadet ettiği, bizim kuşaklarımıza kadar taşınmış, ayakta kalmış Çandır Camiini restore ederek, yeniden ibadete açacağız. Tarihi değerlerimizi korumak, geleceğe taşımak adına şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da çalışmalarımıza devam edeceğiz. Yapılan çalışmalar, şehrimize hayırlı uğurlu olsun” ifadelerini kullandı.
Başkan Çolakbayrakdar, vatandaşların memnuniyetini artırmaya yönelik çalışmaların devam edeceğini sözlerine ekledi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık