İka, Bölgenin Gastronomi Turizm Stratejisini Hazırlayacak

İpekyolu Kalkınma Ajansı (İKA) TRC1 Bölgesi (Gaziantep, Adıyaman, Kilis) mutfağının ulusal ve uluslararası pazarda etkin tanıtımının yapılması amacıyla Gaziantep’te Gastronomi Turizmi Stratejisi çalıştayı düzenledi.

İka, Bölgenin Gastronomi Turizm Stratejisini Hazırlayacak
  • 02 Haziran 2019, Pazar 6:25

İpekyolu Kalkınma Ajansı (İKA) TRC1 Bölgesi (Gaziantep, Adıyaman, Kilis) mutfağının ulusal ve uluslararası pazarda etkin tanıtımının yapılması amacıyla Gaziantepte Gastronomi Turizmi Stratejisi çalıştayı düzenledi.

TRC1 Bölgesinin (Gaziantep, Adıyaman, Kilis) kadim kültürü ve zengin mutfak kültürünü ulusal ve uluslararası platformlarda tanıtan İpekyolu kalkınma Ajansı, 2019 yılı Çalışma Programında yer alan Gastronomi Turizmi Sonuç Odaklı Programı kapsamında TRC1 Bölgesi Gastronomi Turizmi Stratejisi çalıştayı düzenledi. Çalıştaya; kamu kurum temsilcileri, üniversiteler, girişimciler ve STK temsilcileri katılım sağladı.

TRC1 Bölgesi Gastronomi Turizm Strateji ile bölge mutfağının potansiyeli ortaya konulacak ve bölgede gastronomi turizminin geliştirilmesine yönelik vizyon, misyon ve hedefler tespit edilecek ve bu hedeflere ulaşmak için izlenecek adımlar tanımlanacaktır. Strateji belgesi hazırlık sürecinde kamu, yerel yönetimler, sivil toplum ve özel sektör kuruluşlarının sürece etkin şekilde katılımları sağlanacaktır.



HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık