Erzincanda Gençler Parkta Vatandaşlarla Kitap Okudu

Erzincanda gençler vatandaşlarla birlikte parkta kitap okudu.

Erzincanda Gençler Parkta Vatandaşlarla Kitap Okudu
  • 25 Ekim 2018, Perşembe 10:58
Erzincanda gençler vatandaşlarla birlikte parkta kitap okudu.
Erzincan Gençlik Merkezi üyesi gençler Gençlik ve Spor Bakanlığının başlattığı Kıraathaneler Aslına Dönüyor adlı proje kapsamında açılışını Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Binali Yıldırımın yaptığı Millet Kıraathanesi ve Millet Bahçesinde kitap okuma etkinliği gerçekleştirdiler. Kitap okuma alışkanlığını arttırmak ve kitap okumanın önemine dikkat çekmek amacıyla biraraya gelen gençler Cumhuriyet Meydanında bulunan ve geçtiğimiz günlerde Erzincan Belediyesi tarafından dönüşümü gerçekleştirilen Millet Kıraathanesinde biraraya gelip kitap okudular.
Erzincan Belediyesinin ikramları ile birlikte Kıraathanede kitap okuyup sohbet eden gençler ellerinde kitaplarıyla birlikte Millet Bahçesine çıkıp vatandaşlarla birlikte hem kitap okuyup hem de okudukları kitaplar üzerine sohbet gerçekleştirdiler. Kitap okuma konusunda farkındalık oluşturmak için böyle bir etkinlik düzenleyen gençlere vatandaşların da büyük ilgisi oldu.
Düzenlenen etkinlik hakkında bilgi veren Erzincan Gençlik Merkezi Müdürü Ertuğrul Köroğlu amaçlarının kitap okumayı sevdirmek, yaşatmak ve model olmak olduğunu belirterek Gençlik ve Spor Bakanlığımızın başlatmış olduğu Kıraathaneler Aslına Dönüyor adlı proje kapsamında merkezimize üye gönüllü gençlerimiz ile birlikte Erzincanda çay bahçelerinde, kafelerde biraraya gelip kitap okuma etkinliği düzenliyoruz. Bugün de açılışını geçtiğimiz gün Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Binali Yıldırımın yaptığı Millet Kıraathanesi ve Millet Bahçesinde kitap okuma etkinliği gerçekleştirmek için biraraya geldik. Gençlerimiz ile birlikte Millet Kıraathanesinde başlayan kitap okuma etkinliğimiz Millet Bahçesinde vatandaşlarımız ile devam etti. Gençlerimiz vatandaşlarla birlikte hem kitap okudu hem de okudukları kitap üzerine sohbet gerçekleştirdiler. Amacımız kitap okumayı sevdirmek ve bu konuda farkındalık oluşturmaktır. Bu vesile ile gençlerimize destek olan ve onlarla birlikte kitap okuyarak rol model olan vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. dedi. Gençlerin kitap okuma etkinliğine destek olan vatandaşlar ise gençlerin güzel bir etkinlik gerçekleştirdiklerini belirterek 7den 70e herkesin kitap okuması gerektiğini söylediler.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık