Başkan Başsoy: “Muhtarlarımız Bizim Gücümüze Güç Katıyor”

Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, 19 Ekim Muhtarlar günü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Başkan Başsoy: “Muhtarlarımız Bizim Gücümüze Güç Katıyor”
  • 19 Ekim 2018, Cuma 10:05
Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, 19 Ekim Muhtarlar günü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.
Başkan Başsoy; “Muhtarlarımız, bulunduğu mahallede veya köyde devletimizin tüm kurumlarını temsil etmekte ve halkımızla devlet kurumları arasında köprü vazifesi görmektedir. Yakın mesai arkadaşlarımız olarak gördüğümüz muhtarlarımız, fedakârca görevlerini yerine getiren bizim mahallelerdeki gözümüzdür.
Bizler yaptığımız tüm çalışmalarda muhtar arkadaşlarımızla planlama yapıyor ve fikirlerini önemsiyoruz. Onlarla mahalleleriyle ilgili planlamalar yapıyor, sorunlar konuşulup çözüm yolları arıyor, vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunmaya çalışıyoruz.
Mahalle muhtarlarımızda sorumlu oldukları bölgeyi daha iyi tanıyan ve bilen insanlar oldukları için onların desteğiyle hedeflediğimiz hizmetleri daha sağlıklı bir şekilde ulaştırma, uygulama imkânı buluyoruz. Muhtarlarımız bizim gücümüze güç katıyor bizde bu güçle vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunmak için gayret ediyoruz.
Bu duygu ve düşüncelerle ilimizde ve ülkemizde görev yapan tüm mahalle muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Gününü en kalbi duygularımla kutluyorum” dedi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık