Tarihi İlçeye Kültür Turu

Elazığda Kültür ve Şehir Turları kapsamında, tarihi ilçe Paluya gezi düzenlendi.

Tarihi İlçeye Kültür Turu
  • 25 Ekim 2018, Perşembe 17:22
Elazığda Kültür ve Şehir Turları kapsamında, tarihi ilçe Paluya gezi düzenlendi.
Şehrin tarihi ve kültürel yerleri ile yapılan çalışmaların vatandaşlar tarafından bizzat yerinde görülmesi amacıyla Elazığ Belediyesi tarafından düzenlenen Kültür ve Şehir Turları devam ediyor. Bu kapsamda Abdullahpaşa Mahalle sakinlerinin 3. kafilesi tarih ve medeniyet dolu Palu ilçesini ziyaret etti.Gezilerin çok anlamlı olduğunu belirten vatandaşlar, aynı mahallede yaşadıkları insanlarla tanışma imkanı bulduklarını hemde tarihi yerleri gezdiklerini ifade etti.
Mahalle sakinlerinin bu tür gezileri çok beğendiğini ve taleplerinin devam edeceğini aktaran Mahalle Muhtarı Yavuz Köse ise, Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaza mahallelerine verdikleri hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık