Keban Baraj Gölünden Ceset Çıktı

Elazığın Keban Baraj gölü yüzeyinde kimliği belirsiz bir erkek cesedi bulundu.

Keban Baraj Gölünden Ceset Çıktı
  • 26 Ekim 2018, Cuma 13:51
Elazığın Keban Baraj gölü yüzeyinde kimliği belirsiz bir erkek cesedi bulundu.
Olay, Keban Baraj Gölünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Elazığdan feribotla Tuncelinin Çemişgezek ilçesine geçen vatandaşlar, su üstünde birinin cansız bir şekilde durduğunu gördü. Bunun üzerine durum jandarma ekiplerine bildirildi. Kısa sürede olay yerine gelen ekipler, tekneyle gölde bulunan cesedi kıyıya çekti. Çıkarılan cesedin bir erkeğe ait olduğu ve üzerinden kimlik çıkmadığı öğrenildi.
Uzun süredir suda bulunduğu tahmin edilen cesedin, kimlik ve kesin ölüm sebebinin tespit edilmesi için Fırat Üniversitesi Hastanesi morguna kaldırıldı.
Cesetin geçtiğimiz yıl Ağustos ayında Elazığ-Pertek arasında feribottan atlayan ve bulunamayan E.A. veya bir süre önce otomobili Keban Baraj Gölü kenarında bulunan kayıp emekli öğretmen S.Çye ait olabileceğinin de değerlendirildiği öğrenildi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık