Elazığda Yağmur Etkisini Göstermeye Başladı

Elazığda yağmur bulutlarının kenti kaplaması ile birlikte sağanak yağış etkili olmaya başladı.

Elazığda Yağmur Etkisini Göstermeye Başladı
  • 25 Ekim 2018, Perşembe 17:03
Elazığda yağmur bulutlarının kenti kaplaması ile birlikte sağanak yağış etkili olmaya başladı.
Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğünün önceden uyardığı kuvveti yağış Elazığda belirli aralıklarla etkisini göstermeye başladı.Sabah saatlerinden itibaren kenti yağmur bulutlarının kaplamasının ardından, yağışlar da akşam üzeri başladı. Yaklaşık 30 dakika yağmur nedeniyle, bazı yollarda su birikintileri oluşurken, cadde ve sokaklardaki vatandaşlar da yağmura yakalandı. Vatandaşlar, uzun süredir yağış beklediklerini ve bugün geldiğini aktardı.
Bu yıl millet olarak yağmurun yağmasını beklediklerini ifade eden Veli Aydın, “Allah yağmuru da rahmeti de verdi. Uzun zamandır yağış yoktu. Bugün çok şükür yağmur yağdı. İnşallah afetsiz, sağlıklı bir şekilde devam edecektir. Biz Allahtan hayırlı rahmet istiyoruz. İnşallah da hayırlı olur. Ülkemize, milletimize Allah huzur versin” dedi.
Yağışların ekinler için iyi olduğunu dile getiren Sefer Yücel ise “Son zamanlarda yağmurlar olmayınca hayat pahalılığı arttı. Bir yandan yağışın olmaması kötüydü. Allaha şükür yağmurlar başladı” diye konuştu.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık