Yeni Hal İçin Geri Sayım Başladı

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Arifiye Kirazcada inşa çalışmalarının devam ettiği Toptan Sebze ve Meyve Hali Kompleksinde incelemelerde bulundu.

Yeni Hal İçin Geri Sayım Başladı
  • 28 Haziran 2018, Perşembe 13:08
Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Arifiye Kirazcada inşa çalışmalarının devam ettiği Toptan Sebze ve Meyve Hali Kompleksinde incelemelerde bulundu.
Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğluna Sakarya Hal Anonim Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Tahsin Çuhadar, SASKİ Genel Müdürü Dr. Rüstem Keleş, Genel Sekreter Yardımcıları Ayhan Kardan, Ali Oktar ile daire başkanları eşlik etti. Toçoğlu, görevlilerden projeler hakkında bilgi alarak çalışmalarında kolaylıklar diledi. Sakarya Hal Anonim Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Tahsin Çuhadar, “Yeni hal kompleksimiz hızla tamamlanıyor. Talebin artacağı, üreticinin kazanacağı, sektör esnafımızın kaliteli hizmet sunacağı örnek bir tesis ortaya çıkıyor. Bölgenin en büyük halinin şehrimize ve esnaflarımıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
96 bin metrekarelik alanda inşa edilen ve bölgenin en büyük hali olma özelliği taşıyan komplekste incelemelerde bulunan Başkan Toçoğlu, “Yeni hal kompleksimiz hızla tamamlanıyor. 80 dükkanımızın yer aldığı bölümlerimizin çatı kaplamasını tamamladık. Şimdi iç kısımlarımızda işlemler hızla devam ediyor. Ayrıca kompleksimizin içerisinde yer alacak idari binada da sona yaklaştık. Dış cephe kaplamaları tamamlanmak üzere. İnşallah bu güzel yatırımı en kısa süre içerisinde hizmete alarak, sektör esnafımızın kullanımına sunacağız” diye konuştu.
Hal tesislerine ulaşımı sağlayacak arterde de genişletme çalışmaları yaparak ulaşımları kolaylaştıracaklarını belirterek sözlerine devam eden Başkan Toçoğlu, “Projemizin ana ulaşım akslarına yakınlığı elbette cazibesini arttıracak. Müşteri potansiyelinin de artmasıyla esnaflarımızın kazançları yükselecek. Böylelikle şehrimiz tarımına, çiftçisine, üreticisine de büyük bir katkı sunmuş olacağız” şeklinde konuştu.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık