Esra Eczacıbaşı Ve Murat Coşkun Evlendi

Esra Eczacıbaşı ile Murat Coşkun, 30 Haziran akşamı Eczacıbaşı ailesinin Bodrumdaki evlerinde yapılan törenle dünya evine girdi.

Esra Eczacıbaşı Ve Murat Coşkun Evlendi
  • 02 Temmuz 2018, Pazartesi 11:44
Esra Eczacıbaşı ile Murat Coşkun, 30 Haziran akşamı Eczacıbaşı ailesinin Bodrumdaki evlerinde yapılan törenle dünya evine girdi.

Oya-Bülent Eczacıbaşı çiftinin kızı Esra Eczacıbaşı ile Ayşe-Ahmet Coşkun çiftinin oğlu Murat Coşkun, 30 Haziran akşamı Eczacıbaşı ailesinin Bodrumdaki evlerinde yapılan törenle evlendikleri duyuruldu. Eczacıbaşı açıklamasına göre yaklaşık 700 davetlinin katıldığı düğün töreninde nikahı, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon kıydı.

Nikahta Esra Eczacıbaşının şahitliğini ağabeyi Emre Eczacıbaşı, Murat Coşkunun şahitliğini ise ablası Zeynep Coşkun Süren üstlendi.

Esra Eczacıbaşı kimdir?
1989 yılında doğan Esra Eczacıbaşı, Harvardda ekonomi ve sanat tarihi eğitimi, ardından INSEADda ise MBA eğitimi aldı. İstanbul Modern Sanat Müzesinin modern ve çağdaş sanatla ilgilenen gençlere yönelik platformu Genç Modernin kurucusu olan ve bir süre McKinseyde yönetim danışmanlığı da yapan Esra Eczacıbaşı, halen Eczacıbaşı Topluluğunda İş Geliştirme Müdürlüğü görevini sürdürüyor.

Murat Coşkun kimdir?
1985 doğumlu Murat Coşkun ise University of Chicagoda ekonomi eğitiminin ardından A.B.D.de Marcus and Millichapte ticari gayrimenkul geliştirme konusunda çalıştı. McGillde MBA eğitimini aldıktan sonra Türkiyeye dönen Coşkun, bir süre Turcom Teknolojide yönetici olarak çalıştı. 2014te kendi girişimini kuran Coşkun, halen kurucusu olduğu Paladinde gayrimenkul yatırım fonu yöneticiliği yapıyor.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık