Çanakkale Eticaret İle Kalkınıyor Projesine Gmkadan Destek

Güney Marmara Kalkınma Ajansı (GMKA) 2018 Yılı Mesleki Eğitimi Geliştirme Mali Destek Programı Kapsamında desteklediği, Çanakkale Mehmet Akif Ersoy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin “Çanakkale e-Ticaret ile Kalkınıyor ” isimli projesi kapsamında tamamlanan laboratuvarların açılış programı, Vali Orhan Tavlı’nın katılımıyla yapıldı.

Çanakkale Eticaret İle Kalkınıyor  Projesine Gmkadan Destek
  • 02 Haziran 2019, Pazar 6:20

Güney Marmara Kalkınma Ajansı (GMKA) 2018 Yılı Mesleki Eğitimi Geliştirme Mali Destek Programı Kapsamında desteklediği, Çanakkale Mehmet Akif Ersoy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin “Çanakkale e-Ticaret ile Kalkınıyor ” isimli projesi kapsamında tamamlanan laboratuvarların açılış programı, Vali Orhan Tavlının katılımıyla yapıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal marşımızın okumasıyla başlayan programda Vali Orhan Tavlı, Milli Eğitim Müdürü Ferhat Yılmaz ve Mehmet Akif Ersoy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi okul müdürü Birgül Uyar Sarı tarafından birer konuşma yapıldı.

Yapılan konuşmaların ardından Vali Orhan Tavlı, GMKA desteği ile kurulan Bilgisayar Laboratuvarı, Büro Yönetimi Alanı Uygulama Atölyesi, Pazarlama Uygulama Atölyesi ve 3 Boyutlu Fotoğraf Atölyelerinin eğitime hazırlanmasında emeği geçen öğretmenlere plaket verdi.

GMKA 2018 Yılı Mesleki Eğitimi Geliştirme Mali Destek Programı Kapsamında 342.923, 13 TL destek alan “Çanakkale e-Ticaret ile Kalkınıyor ” projesi kapsamında Mehmet Akif Ersoy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde kurulan Bilgisayar Laboratuvarı, Büro Yönetimi Alanı Uygulama Atölyesi, Pazarlama Uygulama Atölyesi ve 3 Boyutlu Fotoğraf Atölyelerinin açılışı Vali Orhan Tavlı tarafından gerçekleştirildi. Açılış programının ardından proje sınıflarını ziyaret eden Vali Orhan Tavlı, öğretmenlerle bir araya gelerek yapılan çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

Mehmet Akif Ersoy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Özel eğitim sınıfı gezerek öğrenciler bir araya gelen Vali Orhan Tavlı, Özel Eğitim sınıfı öğrencileri tarafından hazırlanan resim ve el işi çalışmaları sergisini gezdi. Program sonunda Vali Orhan Tavlı, öğretmenlerle de bir araya gelerek bir süre sohbet etti.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık