Başkent Ankara Meclisinden Arif Şayıka Üstün Hizmet Ve Başarı Ödülü

Başkent Ankara Meclisinden Ankara Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Arif Şayık ve Ankara Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran'a Ankara'ya yapmış oldukları hizmetlerden dolayı " Üstün Hizmet ve Başarı Ödülü" takdim edildi.

Başkent Ankara Meclisinden Arif Şayıka Üstün Hizmet Ve Başarı Ödülü
  • 02 Haziran 2019, Pazar 6:35

Başkent Ankara Meclisinden Ankara Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Arif Şayık ve Ankara Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Barana Ankaraya yapmış oldukları hizmetlerden dolayı “ Üstün Hizmet ve Başarı Ödülü” takdim edildi.

Ak Parti Ankara Milletvekili Nevzat Ceylanın Yönetim Kurulu Başkanlığını yaptığı Başkent Ankara Meclisinin düzenlediği etkinliğe, Ak Parti Ankara Milletvekili Emrullah İşler, Ak Parti Ankara Milletvekili Orhan Yegin, Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Eşref Fakıbaba, Ankaralılar Vakfı Kurucusu Ayhan Sümer, Ankara Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Arif Şayık, Ankara Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran ve çok sayıda ilgili katılım sağladı.

Ak Parti Ankara Milletvekili ve Başkent Ankara Meclisi Yönetim Kurulu Başkanı Nevzat Ceylan; “Başkent Ankara Meclisi olarak şehrimizi tanıtmak amacı ile kurulduk. Bu kapsamda geleneksel olarak Ankaranın tanıtımına hizmet edenlere Üstün Hizmet ve Başarı Ödülü veriyoruz. Bu sene Ankara Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Arif Şayıka Ankaranın ilçelerine yapmış olduğu hizmetler ve Ankara tanıtımına yönelik çalışmalarından dolayı bu ödülü veriyoruz. Ankara Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Barana ise Ankaranın tanıtımı için yaptığı çalışmalar ve Ankaranın direk uçuş sayısını arttırdığı için veriyoruz. Hizmetlerinden dolayı Arif Şayık ve Gürsel Barana Başkent Ankara Meclisi olarak teşekkür ediyoruz.” dedi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık