Kırıkkalede Yks Maratonu

Kırıkkalede 13 bin 200 üniversite adayı hayalini gerçekleştirebilmek için sabah erken saatlerinde aileleriyle birlikte sınav merkezlerine geldi.

Kırıkkalede Yks Maratonu
  • 30 Haziran 2018, Cumartesi 11:19
Kırıkkalede 13 bin 200 üniversite adayı hayalini gerçekleştirebilmek için sabah erken saatlerinde aileleriyle birlikte sınav merkezlerine geldi.
Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) 2 gün sürecek olan maratonun ilk gününde Kırıkkalede sınava girecek olan 13 bin 200 üniversite adayı, sabahın erken saatlerinde sınav merkezlerine geldi. Aileleriyle birlikte sınava girecekleri okullara gelen adaylar, yapılan kontrolün ardından sınav merkezlerine girerken, aileler de dışarıda beklemeye başladı. Sınav merkezine kimliksiz gelen adaylar sınava alınmadı. Ailesiyle sınavın yapılacağı okula gelen bir aday, Hakkımızda hayırlısı olsun, çok çalışmadım. Keşke çok çalışsaydım. Pişmanım, olmazsa da seneye olur inşallah dedi.
Çocuğu sınava gireceği için heyecanlı olan bir baba ise, “Çocuğum 3 yıldan beri çok çalıyor. İnşallah Allahımın yardımıyla da iyi puan alacağını düşünüyorum” diye konuştu.
Sınav merkezilerinin önünde bekleyen aileler ise çocukları için Kuran okuyup dua etti. Üniversite adaylarının ter dökeceği sınav saat 10,15te başladı.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık