Hrüde Kulüp Tanıtım Günleri Etkinliği

Harran Üniversitesi bünyesinde faaliyet gösteren 50 kulübün katılımıyla gerçekleşen kulüp tanıtım günleri açılışı yapıldı.

Hrüde Kulüp Tanıtım Günleri  Etkinliği
  • 24 Ekim 2018, Çarşamba 16:46
Harran Üniversitesi bünyesinde faaliyet gösteren 50 kulübün katılımıyla gerçekleşen kulüp tanıtım günleri açılışı yapıldı.
Değişen ve gelişen dünyaya ayak uyduran öğrencilerle bu ülkenin kalkınacağını belirterek çalışmalarını sürdürdüklerini dile getiren Harran Üniversitesi Rektörü Ramazan Taşaltın, öğrenci kulüplerinin bu anlamda önemli olduğunu belirtti.
Öğrencilerden gelen tüm taleplere açık olduklarını belirten Taşaltın, “Kulüpler olarak daha fazla faaliyet yapın. Kulüplerimiz faaliyetlerini sadece konferanslarla veya gezilerle sınırlı tutmamalı. Yeni bir şeyler üretmeye çalışın, yeni fikirler üretin. Biz yönetim olarak elimizden geleni yapar ve masraflarınızı karşılarız. Sizden de isteğimiz özgüveni yüksek öğrenciler olun” dedi.
Açılış konuşmalarının ardından, Rektör Yardımcıları, Prof. Dr. Bürhan Akpunar, Prof. Dr. Ali Sarıışık ve Üniversite Genel Sekreteri Abdulhalim Dündarın katılımıyla heyet önce öğrenciler tarafından hazırlanan hoşafı dağıttılar. Daha sonra stant açan öğrenci kulüplerini ziyaret ettiler.
Harran Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından organize edilen kulüp tanıtım günleri etkinliği 2 gün boyunca devam edecek.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık