Beyaz Kule Okullarında Yaz Kampı

Mersinde eğitim öğretime ara vermeden devam eden Beyaz Kule Okulları, yaz okulu ile öğrencilere keyifli anlar yaşatıyor.

Beyaz Kule Okullarında Yaz Kampı
  • 30 Haziran 2018, Cumartesi 10:32
Mersinde eğitim öğretime ara vermeden devam eden Beyaz Kule Okulları, yaz okulu ile öğrencilere keyifli anlar yaşatıyor.
Beyaz Kule Okulları, branş dersleri ve spor aktiviteleri ile yaz okulu kapsamında eğitime ara vermeden devam ediyor. Öğrenciler yaz okulunda yüzme, moda tasarım, ahşap, bilim teknoloji ve daha birçok alanda eğitim alıyor.
Yaz kampı süresinde öğretmenlerin yoğun temposundan ve öğrencilerin çalışma gayretlerinden oldukça memnun olduklarını söyleyen Beyaz Kule Okulları Kurucusu Dilek Benzetsel, Öğrencilerimiz yoğun bir gayret içerisinde yaz aylarında eğitimlerinden uzak kalmamak adına çalışmalarını sürdürüyorlar. Öğretmenlerimiz ise çocuklarımızın eğitimleri adına büyük performans gösteriyorlar. Uyguladığımız eğitim sistemi ile birçok öğrencimiz ciddi başarılara imza attı. Biz de bu başarılar daha fazla artırmak adına çalışmalar yürütüyoruz. Yaz okulunu eğlenceli hale getirerek öğrencilerimizin tatil havasında bir eğitim görmesi adına elimizden geleni yapıyoruz dedi.
Yaz kampının 4 aşamadan oluştuğunu ifade eden Benzetsel, Kampın ilk aşaması ekleştirildi. 2inci aşaması 2-23 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilecek. 3üncü aşaması 23 Temmuz

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık