Büyükşehir Çocuk Korosundan Duyarlı Davranış

Denizli Büyükşehir Belediye Konservatuarı Çocuk Korosu, Denizli Huzurevi'ni ziyaret ederek duyarlı bir davranış sergiledi. Yaşlıların ellerini öpüp hal hatır soran koro üyeleri huzurevi sakinlerine mini bir konser vererek unutamayacakları bir gün yaşattı.

Büyükşehir Çocuk Korosundan Duyarlı Davranış
  • 02 Şubat 2019, Cumartesi 7:49

Denizli Büyükşehir Belediye Konservatuarı Çocuk Korosu, Denizli Huzurevini ziyaret ederek duyarlı bir davranış sergiledi. Yaşlıların ellerini öpüp hal hatır soran koro üyeleri huzurevi sakinlerine mini bir konser vererek unutamayacakları bir gün yaşattı.
Denizli Büyükşehir Belediye Konservatuarı Çocuk Korosu üyeleri, Denizli Huzurevini ziyaret ederek burada kalan yaşlılarla bir araya geldi. Çocuk Korosu Koro Şefi Ahmet Algün eşliğinde gerçekleşen ziyarette duyarlı bir davranış sergileyen çocuklar yaşlıların ellerini öpüp hal hatır sordu. Yaklaşık 60 koro üyesinin katıldığı ziyarette mini bir konser veren çocuklar huzurevi sakinlerine unutamayacakları bir gün yaşattı. Bazı huzurevi sakinlerinin oynayarak ve şarkılara eşlik ederek katıldığı etkinlik takdirle karşılandı. Denizli Büyükşehir Belediye Konservatuarı Çocuk Korosu Koro Şefi Ahmet Algün, koro üyeleri ile birlikte Denizli Huzurevini ziyaret ederek büyüklerin ellerini öpüp hatırlarını sorduklarını anlattı.

Güzel bir gün geçirdiler

Koro Şefi Algün, Büyükşehir Çocuk Korosu olarak yaşlılarımıza güzel bir gün geçirtmek istedik. Özellikle geçmişimizden izler taşıyan türküleri çalıp söyledik. Büyüklerimizin çok hoşuna gitti. Ayrıca çocuklarımız da Denizli Huzurevini ziyaret etmenin mutluluğunu yaşadı. Denizli Büyükşehir Belediyesi Çocuk Korosu olarak çalışmalarımız devam edecek. Bizlerden desteklerini esirgemeyen Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolana çok teşekkür ediyorum dedi.

 

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık