Başkan Zolan, İHH ve AKUT'u ziyaret etti

İzmir'de yaşanan depremde arama-kurtarma çalışmalarına katılan İnsani Yardım Vakfı (İHH) ile Arama Kurtarma Derneği (AKUT)'u ziyaret eden Başkan Zolan, "Bir hayatın kurtulmasına vesile olmak, dünyayı kurtarmak demektir.

Başkan Zolan, İHH ve AKUT'u ziyaret etti
  • 11 Kasım 2020, Çarşamba 11:57

İzmir'de yaşanan depremde arama-kurtarma çalışmalarına katılan İnsani Yardım Vakfı (İHH) ile Arama Kurtarma Derneği (AKUT)’u ziyaret eden Başkan Zolan, "Bir hayatın kurtulmasına vesile olmak, dünyayı kurtarmak demektir. Allah’ım hepinizden razı olsun" dedi.11.11.2020"Bir hayatın kurtulmasına vesile olmak, dünyayı kurtarmak demektir "

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, İzmir'in Seferhisar ilçesinde yaşanan depremin ardından afet bölgesine giderek arama-kurtarma çalışmalarına katılan İnsani Yardım Vakfı (İHH) ile Arama Kurtarma Derneği'nin (AKUT) Denizli temsilciliklerini ziyaret etti. İlk olarak İHH Denizli Şubesi’ni ziyaret ederek gönüllülerle bir araya gelen Başkan Zolan, deprem bölgesinde arama kurtarma faaliyetlerine katılan ve geçtiğimiz günlerde yaşamını yitiren Özkan Özdemir’i rahmetle andıklarını söyledi. İhtiyaç sahibi vatandaşların yardım çağrısına duyarsız kalmayan tüm gönüllülere müteşekkir olduklarını söyleyen Başkan Zolan, “Gözünüzü kırpmadan depremi duyduğunuz ilk an İzmir’e gittiniz. İnsanlarımıza faydalı olmak, yardımcı olmak, bir canın kurtulmasına vesile olmak noktasında 'imdat' diyene koştunuz. Bir hayatın kurtulmasına vesile olmak, dünyayı kurtarmak demektir. Allah’ım hepinizden razı olsun” diye konuştu.

Başkan Zolan’dan gönüllülere teşekkür

Başkan Zolan’ın bir sonraki durağı ise AKUT Denizli ekibi oldu. Tamamen gönüllü ve karşılıksız bir şekilde arama kurtarma eğitimi alarak insanlara yardımcı olan herkese teşekkür eden Başkan Osman Zolan, “Bu yardımı karşılık beklemeden gönüllü olarak yapmak , karşılık beklemeden iyilik yapmak bizi biz yapan manevi değerlerdendir. Sizleri tebrik ediyorum. Herkes gücü oranında birbirine sahip çıkmalı, birbirinin yardımına imdadına koşmalı. Kuruluşunuzdan bugüne kadar her felakette karşılıksız yardıma koştunuz. Sizlere teşekkür ediyorum” dedi.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık