Büyükşehir'den Denizlispor'a dev bir destek daha

Denizli'nin en büyük markalarından biri olan Denizlispor'a maddi manevi her zaman destek veren Denizli Büyükşehir Belediyesi, yeşil-siyahlı takıma dev bir katkıda daha bulunuyor.

Büyükşehir'den Denizlispor'a dev bir destek daha
  • 12 Ocak 2021, Salı 11:43

Denizli'nin en büyük markalarından biri olan Denizlispor'a maddi manevi her zaman destek veren Denizli Büyükşehir Belediyesi, yeşil-siyahlı takıma dev bir katkıda daha bulunuyor. Denizli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım AŞ, Denizlispor ile 3,75 milyon liralık sponsorluk sözleşmesi imzaladı.Denizli'nin en büyük markalarından biri olan Denizlispor'a her zaman destek olan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ın talimatıyla yeşil-siyahlı takıma dev bir katkı daha sağlanıyor. Bu kapsamda Denizli Büyükşehir Belediyesinin iştirak şirketi Denizli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım AŞ, Yukatel Denizlispor ile 3 milyon 750 bin liralık sponsorluk sözleşmesi imzaladı. Sponsorluk sözleşmesi imza töreni Haluk Ulusoy Tesislerinde yapıldı. Törene Denizli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Gonca, Ulaşım AŞ Genel Müdürü Mustafa Gökoğlan ve Denizlispor Kulübü Başkanı Ali Çetin katıldı. Denizli Büyükşehir Belediyesinin şehrin takımına sahip çıkmaya devam ettiğini vurgulayan Gonca, Denizlispor'un Denizli'nin markası olduğunu söyledi.

"Denizli’nin en önemli markası Denizlispor’dur"

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ın "Denizli’nin en önemli markası Denizlispor’dur" sözlerini hatırlatan Gonca, "Başkanımız Sayın Osman Zolan'ın talimatıyla takımızla 3 milyon 750 bin liralık bir sponsorluk anlaşması imzalıyoruz. Denizlispor, Denizli’nin kendisidir. Bugün de Denizlisporumuza moral motivasyon olması açısından böyle bir sponsorluğu üstlenmiş bulunmaktayız. Geçmişte, bugün ve bundan sonra da verecek olduğumuz desteklerle Denizlispor’un şehrimizi gururlandıracağı başarılarda katkımızın olmasını istiyoruz. Hayırlı uğurlu olsun" dedi. Gökoğlan ise, antlaşmanın hayırlı olmasını dileyerek, "Denizlispor, bu şehrin ortak paydasıdır" ifadelerini kullandı.

Başkan Osman Zolan'a teşekkür

Denizlispor Kulübü Başkanı Ali Çetin ise, dün düzenledikleri basın toplantısında Denizli'den destek istediklerini anlatarak, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ın bu isteğe kayıtsız kalmadığını söyledi. Bugün verilen desteğin Denizlispor'u bir nebze de olsa rahatlattığını kaydeden Çetin, "Büyükşehir Belediyesine ve özellikle takımın en büyük destekçilerinden olan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan’a teşekkür etmek istiyorum" dedi. Büyükşehir Belediyesinin desteğinin devam edeceğine dikkati çeken Çetin, "Bu kulübün büyük yükü hep Büyükşehir Belediyemizin omuzlarındaydı ve hala da omuzlarında. Bunu bugün bir kere daha görmüş olduk" diye konuştu.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık