Ptt 178. Yaşını Kutladı

Posta ve Telgraf Teşkilatının (PTT) kuruluşunun 178. yıl dönümü münasebetiyle çeşitli etkinlikler düzenledi.

Ptt 178. Yaşını Kutladı
  • 23 Ekim 2018, Salı 16:33
Posta ve Telgraf Teşkilatının (PTT) kuruluşunun 178. yıl dönümü münasebetiyle çeşitli etkinlikler düzenledi.
Çankırıda düzenlenen etkinliğe Vali Hamdi Bilge Aktaş da katıldı. 178. sıradaki müşteri Özlem Ünala hediyeleri Çankırı Valisi Hamdi Bilge Aktaş tarafından verildi.
Günün anlam ve önemine binaen bir konuşma yapan Vali Hamdi Bilge Aktaş, Ülkemizin en köklü kuruluşları var. Hatta jandarmanın kuruluşuyla ya 1 sene oynuyor ya da aynı. PTT de köklü kuruluşlarımızdan birisi. Sarsılmadan, güvenilirliğiyle bugüne kadar taşınmıştır bugünde bu hizmetini sağlam sağlıklı Türk milletine Türk devletine yakışır bir şekilde devam ettirmektedir. Bu itibarla bizde yıl dönümünü kutlamak için ziyarete geldik. Nice yıllara diliyoruz dedi.
Günün 178. müşterisi olan Özlem Ünal ise Vali Hamdi Bilge Aktaşa teşekkür ederek PTT teşkilatının 178. yıl dönümünü kutladı.
Çankırı PTT Başmüdürü Nuri Karaca ise yaptığı konuşmada, 23 Ekim 1840 tarihinde Posta Nezaretinin kurulmasıyla temelleri atılan PTT Anonim Şirketimiz, bugün 178 yaşında dev bir millî kuruluştur. Yaklaşık iki asır boyunca iyi günde ve kötü günde milletimizin yanında yer almış, her şart altında ülkemize en iyi hizmeti vermeyi şiar edinmiş posta teşkilatımız, günümüzde de aynı inanç, şevk ve kararlılıkla çalışmaktadır. PTTmiz 178inci yılını haklı bir gurur ve büyük bir mutlulukla kutlamaktadır ifadelerini kullandı.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık