Başkan Aktaş'a ‘umre' teşekkürü

Başkan Aktaş'a ‘umre' teşekkürü

Başkan Aktaş'a ‘umre' teşekkürü
  • 23 Ocak 2020, Perşembe 1:01

Başkan Alinur Aktaş, eşi Sevinç Aktaş’la birlikte Büyükşehir Belediyesi tarafından umreye gönderilen huzurevi sakinlerini ziyaret etti. Belediye sayesinde kutsal toprakları gören huzurevi sakinleri, gösterdiği hassasiyet nedeniyle Başkan Aktaş’a teşekkür etti.

Kaplıkaya’da bulunan Büyükşehir Belediyesi Huzurevi, Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ile eşi Sevinç Aktaş’ı ağırladı. Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Yunus Kaldırım ve Büyükşehir Belediyesi Huzurevi Şube Müdürü Hüseyin Toprak’ın da hazır bulunduğu ziyarette Başkan Aktaş, huzurevi sakinleriyle tek tek ilgilendi. Kahvaltılı toplantıda, önceki yıllarda umreye gönderilen yaşlılar da hazır bulundu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, huzurevinde verilen hizmetin diğer yatırımlardan farklı olduğunu söyledi. Yaşlılarla ilgilenmeyi, onların dertleriyle hemhal olmayı fırsat bildiklerini belirten Başkan Aktaş, “Umreye gitmeden yapılan programda birlikte ilahiler söylemiş, dualar okumuştuk. Allah, kabul ve tekrarını nasip etsin. Bu bir nasip işi. Nasibi olan gider. Çağrılmışsınız. İnşallah tekrar çağrılırsınız” dedi.

Yaşlılar adına söz alan Huzurevi Şube Müdürü Hüseyin Toprak ise verilen hizmetlerde sağladığı destek nedeniyle Başkan Aktaş’a teşekkür etti. Huzurevi sakinleri, Başkan Aktaş’la olan toplantıda tek tek söz alarak, umre hatıralarını anlattı.


HA HABER AJANSI

HABERE AİT VIDEO

<video muted="" playsinline="" style="padding-top:20px; width:100% " allowfullscreen="" controls="true" preload="auto"> </video>

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık