Burdurda Öğrencilere Mont Yardımı

Burdur Ticaret ve Sanayi Odası (BUTSO), ilköğretim okullarında ihtiyaç sahibi olduğu tespit edilen 700 öğrenciye mont yardımında bulundu.

Burdurda Öğrencilere Mont Yardımı
  • 17 Ekim 2018, Çarşamba 9:06
Burdur Ticaret ve Sanayi Odası (BUTSO), ilköğretim okullarında ihtiyaç sahibi olduğu tespit edilen 700 öğrenciye mont yardımında bulundu.
Burdur Ticaret ve Sanayi Odası maddi durumu yetersiz olan öğrencilere yönelik giyim yardımına devam etti. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin katkılarıyla ihtiyaç sahibi öğrencilere toplam 700 adet mont dağıtıldı. İhtiyaç sahibi ilköğretim öğrencilerine yardımların ulaştırılması için montlar İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerine teslim edildi.
BUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik, “Oda olarak bu yardımları geleneksel hale getirdik. Yardımların eksiksiz ve zamanında yapılması için çaba gösteriyor ve gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaşmak için titiz davranıyoruz. Bu özveriyle İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerimizin kanalıyla 700 öğrencimize kışlık mont yardımında bulunduk. Amacımız yaklaşan kış öncesi öğrencilerimizin eksikliklerini bir nebze de olsa giderebilmektir. İş dünyası olarak eğitime ve eğitim gören öğrencilerimize büyük önem ve değer veriyoruz. Çünkü ülkemizin geleceği eğitimden geçiyor. Daha güçlü yarınlar için bu yöndeki çabamız devam edecek” dedi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık