Burdura Bedelli Askerler Gelmeye Başladı

Burdura 1. celp 2. dönem bedelli askerler gelmeye başladı.

Burdura Bedelli Askerler Gelmeye Başladı
  • 08 Ekim 2018, Pazartesi 14:06
Burdura 1. celp 2. dönem bedelli askerler gelmeye başladı.
Bedelli askerlik uygulamasından faydalanacak olan kişilerden, ilk cep döneminden yaralananlar Türkiyenin farklı yerlerinde vatani görevlerini tamamlarken, 13 farklı yerde oluşturulan merkezlerden biri olan Burdur Binbaşı Maruf Kışlası ve Zırhlı Birlikler Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanlığına 1.celp 2. dönem bedelli askerler sabah saatlerinden itibaren gelmeye başladı. 21 günlük eğitimlerini tamamlamak üzere kışlaya gelen askerler görevli askerler tarafından Vatan hizmetine hoş geldin denilerek karşılandı. Ellerindeki valizlerle kışlaya teslim olmaya gelen bedelli askerlerden İstanbuldan gelen Dervis Doğan, ”Her ne kadar para verip de askerlik yapsak da 21 günlük asker olmak bizleri sevindirdi. Hiç askerlik yapmadık demeyeceğiz. Bizlerde üniformayı giyip asker olacağımız için sevinçliyiz” dedi.
Kütahya ve Yalova dan gelen bedelli askerler de bedelli olmaktan duyduğu memnuniyetlerini dile getirdiler.
Burdur Esnaflarından Mehmet Günay, ”Üniversite öğrencileri ve askerlerin Burdura gelmesi esnaf biraz olsun rahatlatır. İçinde bulunduğumuz durum ise esnaf çok zor durumda, Bedelli askerlerin Burdura gelmesi ile biraz olsun esnaf nefes alır” diye konuştu.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık